Дітовбивці та його співучасникам

Брехливе перемир’я щогодини вбиває десятки наших воїнів у Дебальцеве. Розгублені керівники армії мовчать, а наші воїни стають легкими мішенями для російських терористів та найманців. Світ грає з Путіним у піддавки, ціна яких – життя.

А він продовжує маніакально насолоджуватися своєю кривавою грою зі світом, де маніпуляції та брехня стали звичними знаряддями.

Що відчувають лідери вільного світу, які фактично стали його маріонетками: коли Путін скаже – сідають, коли втомиться – встають?! Коли вже нарешті світ визнає, що є заручником маніака?

Ми, українці, старанно вчилися у західних демократій гуманізму, лібералізму та толерантності – шанувати інші культури, захищати жінок та дітей від насильства та дискримінації, не порушувати права національних та сексуальних меншин і, звісно, захищати тварин від жорстокого ставлення.

Але зараз виглядає все так, що європейський гуманізм – це виключно теорія. Вже майже рік ми волаємо про допомогу, а у відповідь чуємо про "глибоку стурбованість" та "занепокоєність".

Коли ж Захід на практиці доведе вірність своїм же принципам?

Сьогодні російські живодери знущаються не над тваринами, і зазіхають не на абстрактні принципи, а вбивають КОНКРЕТНИХ людей і що найстрашніше – дітей.

За останні місяці світ проковтнув вже багато жахливих історій – анексія Криму, збитий боїнг, публічні приниження полонених у Донецьку, розстріляні жителі Маріуполя, кривава баня в Іловайську, а сьогодні ще й новий котел у Дебальцеве… Де ж межа? Що ще він має зробити, щоб світові лідери перестали загравати з тираном?

Потрібно називати речі своїми іменами – Путін вбивця. Вбивця дітей. Як це можна пробачити? Турботливий татусь, що роками ретельно переховує по Європах власних чад, в Україні з легкістю вбиває чужих дітей.

Ці діти реальні, і вони знають, хто вбивця. Таких історій сотні і з кожним днем стає більше. Ось одна з них:

Вони – рідні братики й сестрички. Зараз їх п'ятеро. А ще два тижні тому їх було шестеро. Під час артилеристського обстрілу Вуглегірську на їхніх очах осколками був убитий тато разом із 2-річним братом Тімою, якого він тримав на руках. Тієї ж хвилини, прикривши собою дітлахів, загинула їхня 20-річна тьотя Лія.

Мама була важко поранена в ноги. Історія жахлива своєю жорстокою реальністю – мішенню і жертвами стали діти. І знову ж, причиною цих страждань є одна людина.

(зліва направо) - Юля, Катя, Аня, Марк, Павло

Найгірше в цій історії те, що таких родин і таких дітей не одиниці, а українців, які залишилися без житла та шансів на нормальне життя – вже мільйони. І все заради амбіцій однієї людини.

Нехай же злочинець і дітовбивця зазирне в очі своїм жертвам. Нехай численні російські чиновники і пропагандисти подивляться на тих, кого допомагають вбивати.

Я також звертаюсь до простих росіян, – ви, як носії рейтингу Путіна, подивіться на цих дітей, подивіться їм в очі і зрозумійте, що нав’язана ідея "рускава мира" та громадянська бездіяльність теж роблять вас співучасниками вбивства.

Ці діти гинуть і страждають через вашу апатію та святу віру в телевізор. На Донбасі все інакше, ніж вам показують. У ваших руках можливість зупинити кровопролиття, врятувати дорослих та дітей. Історія вас пробачать лише тоді, коли ви зупините кривавого диктатора, а не тоді, коли ви будете виправдовуватись.

В той же час, я закликаю всіх небайдужих допомогти цій конкретній родині. В наших силах дати цим малюкам та їх пораненій мамі не лише співчуття, але і дім, де б вони могли пережити своє горе та стати на ноги.

карта реквізитів

для проведення операції поповнення карткового рахунку
Установа Ощадбанку: Філія - Головне Управління по м.Києву та Київської обл..
АТ "Ощадбанк"ТВБВ 10026/020
(назва установи)
МФО 322669, код ЗКПО 09322277
№ рахунку 26251000075177
призначення платежу: поповнення картрахунку
НОВОСЕЛЬЦЕВА ОЛЕНА ПАВЛІВНА
(прізвище, ім'я та по-батькові власника картрахунка)
Транзитний рахунок - 292419020011
Реклама:

Головне сьогодні