У Новий рік з піснею: музика для святкового настрою

Любі наші читачі!

Якщо ви вже накришили олів’є, одягнули ялинку і налаштовуєтесь на святковий лад, "Українська правда. Життя" підготувала підбірку відомих новорічних і різдвяних пісень.

Цю музику хочеться переслуховувати постійно. Адже вона створює атмосферу зимових свят і хороший настрій. А саме радості та бажання літати від щастя ми Вам бажаємо у Новому році!

Деякі з пісень вже були у списку, який ми публікували минулого року. Тепер він доповнений за Вашими побажаннями і пропозиціями. Сподіваємось, ця невелика підбірка додасть хорошого настрою :)

Зі святами!!!

Найвідоміша українська мелодія у світі - "Carrol of the Bells" (український оригінал "Щедрик" написав Леонтович на початку 20 століття. Кілька днів тому Олег Скрипка презентував мультик, саундтреком до якого стало його виконання "Щедрика".

Одна з найвідоміших різдвяних пісень - Have Yourself A Merry Little Christmas. Вона стала популярною після того, як її заспівала Джуді Гарленд у фільмі Meet Me in St. Louis.

Традиційна на свято пісня гурту АВВА "Happy New Year"

Ще одна популярна англомовна різдвяна пісня - Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! Відомо не менше 20 її переспівів. Найбільш популярною є виконання її Френком Сінатрою.

Blue Christmas Елвіса Преслі з його Різдвяного альбому

Культова пісня гурту Wham!, в якому співав Джордж Майкл, "Last Christmas".

Різдвяна пісня Santa Claus Is Coming To Town вперше пролунала на радіо у 1934 році. Одразу після цього вона стала знаменитою – її переспівували десятки виконавців.

The Most Wonderful time of the Year у виконанні Енді Вільямса.

Знаменита Jingle Bells у виконанні Френка Сінатри

White Christmas – одна з найпопулярніших пісень ХХ століття: синглів з її записом було продано понад 50 мільйонів.

Пісня "Сніжинка" з фільму "Чародеи"

"Спи, Ісусе, спи!" У виконанні Тараса Чубая

"Тиха Ніч" у виконанні Руслани

І наостанок пісня з культового фільму для всіх, хто народився і виріс у Радянському Союзі, бзе якого важко уявити Новий рік, "Ирония судьбы или С легким паром" - "Если у вас нету тети".

А яка Ваша улюблена Різдяна пісня?

P.S. І не забудьте загадати бажання! Воно обов’язково збудеться!

Реклама:

Головне сьогодні