Міністр культури не проти, щоб хабар Прокаєвої перевірила прокуратура

— 3 серпня 2012, 19:11

Про це він заявив львівським журналістам у п’ятницю, повідомляє на офіційному сайті прес-служба Мінкульту.

"Щодо того, хто в кого брав (хабар) – я точно ні в кого грошей не брав. Вона каже, що передала Лісничій ніби для мене. Я не заперечую, щоб це було перевірено правоохоронними органами", – зазначив Михайло Кулиняк.

За його словами, ситуація не відбивається на роботі заповідника: "Якщо правоохоронні органи розберуться, тоді ситуація буде зрозумілою. Нехай дві симпатичні жінки розберуться між собою. Я їм сказав єдине: все має бути в межах чинного законодавства".

"Я не давав жодних команд звільняти директора або заступника. Вони зможуть порозумітись, – порозуміються. Це яскравий приклад того, може чи не може керівник організувати роботу підлеглих", – додав він.

Як відомо, заступник генерального директора національного заповідника "Києво-Печерська лавра" Влада Литовченко-Прокаєва заявила, що за те, щоб її взяли на цю посаду, заплатила гендиректору 50 тисяч доларів хабара.

[L]"Я можу сказати конкретно, що генеральний директор взяла у мене хабар у розмірі 50 тисяч доларів, за мою посаду. Особисто для міністра!", - заявила Влада в присутності журналістів ТСН.

Однак директорка заповідника одразу ж пообіцяла подати на свою заступницю до суду за брехню.

"Я на вас подаю до суду! І ще - в мене є запис на диктофоні - Михайло Андрійович (Кулиняк) запитав Владу Володимирівну: "Чи були отримані гроші якісь за посаду?". Вона сказала – "Ні"! Владо Володимирівно, ви брешете!" - запевнила Ліснича.

Напередодні Вікторія Ліснича повідомила, що її підлеглі звинуватили Владу Литовченко-Прокаєву у жорстокому поводженні: вона нібито погрожувала їм фізичною розправою. Сама заступник генерального директора такі закиди спростовує.

Реклама:

Головне сьогодні