Оголошено переможців "телевізійного Оскара". Фото

— 24 вересня 2012, 12:52

Серед них – за найкращий драматичний і комедійний серіали, найкращим акторам і актрисам в серіалах в цих жанрах, за найкращі програми та розважальні шоу, відзначаючи музичне та звукове оформлення, зачіски, грим, редагування, світло.

Всього премія "Еммі" вручається в 463 номінаціях. Золота статуетка "Еммі", виконана у вигляді крилатої жінки з символічним атомом в руках, уособлює єдність науки та мистецтва і вважається найпрестижнішою нагородою в телевізійному світі, пишуть РИА Новости.

Найкращою телевізійної драмою року критики назвали трилер "Чужий серед своїх" (Homeland), який стартував восени минулого року.

Сюжет розгортається навколо зниклого безвісти, але потім виявленого в штаб-квартирі терористів і врятованого спецназом з 8-річного полону сержанта Броуді.

ЦРУ намагається, з’ясувати, хто він – зрадник, подвійний агент чи герой. Серіал уже удостоївся "Золотого глобуса" через кілька місяців ефіру.

Актори, які виконують головні ролі у цьому фільмі, отримали нагороди як найкраща драматична актриса (Клер Кетрін Дейнс) та найкращий драматичний актор (Деміан Льюїс).

Клер Кетрін Дейнс і Деміан Льюїс

Для Дейнс це вже друга нагорода Еммі, крім того, актриса отримувала тричі премію "Золотий глобус".

У комедійному жанрі пальма першості дісталася серіалу "Американська сімейка" (Modern Family). Серіал вийшов на каналі ABC ще у 2009 році і розповідає про життя трьох різних сімей (серед них і одностатева).

Глядацька аудиторія популярного серіалу – понад 12 мільйонів осіб.

Найкращим коміком року визнаний Джон Крайер за роль в серіалі "Дві з половиною людини" (Two and a Half Men).

Джон Крайер

Комедійною актрисою року стала Джулія Луїс-Дрейфус за роль віце-президента Селін Мейер в політичній сатирі "Віце-президент".

Джулія Луїс-Дрейфус

Усі фото news.yahoo.com

Реклама:

Головне сьогодні