У Києві презентували проект до дня народження Івасюка. Відео

— 15 травня 2013, 11:04

Як зазначають організатори, у березні проект вже зібрав чотири аншлагові концерти у львівській опері, а тепер відправляється у тур по Україні. Першим у списку міст стане Київ – концерт заплановано на 24 травня.

Пісні Івасюка прозвучать у виконанні лідеру гурту "Плач Єремії" Тараса Чубая, Павла Табакова, "Піккардійської терції", Оксани Мухи у супроводі капели "Трембіта".

"У нас була мета – надати творам Івасюка масштабнішого і осучасненого звучання. На сцені палацу "Україна" ми спільно з заслуженою академічною капелою України "Трембіта" об’єднаємо" естрадно-симфонічний оркестр, хорову капелу та естрадних виконавців, а також підкреслимо це все ексклюзивними фото та відео з домашнього архіву родину Івасюка", - йдеться у прес-релізі організаторів.

На презентації проекту пісні Івасюка заспівали Тарас Чубай, Оксана Муха, лідер гурту "Мандри" Фома. Сестра Івасюка Галина презентувала рідкісні світлини та відео, які до цього часу зберігалися тільки в родинному архіві.

"Думаю, це буде цікаво, тому що будуть різні версії, різні погляди на Івасюка сьогодні. Я хотів надати пісням Івасюка трохи філософський погляд", - сказав Тарас Чубай.

"Я думаю, за деякі аранжування Івасюк мене би висварив, я знаю. Але Івасюк був і є серед нас. Земного тіла нема, але з нами є значно більше – його пісні", - додав він.

Відео Skrypin Production, для УП

Реклама:

Головне сьогодні