Художниця малює "в співавторстві" з 4-річною донькою

— 13 листопада 2013, 17:10

Творіння незвичного творчого дуету користуються неабиякою популярністю. Принти деяких робіт Хендрікс коштують більше 100 доларів. Героїв із "дорослими" обличчями та кумедними тілами з ручками-паличками друкують на одязі, торбах, чохлах для iPhone тощо.

Про це пише The Daily Mail.

У своєму блозі Хендрікс розповіла, з чого все почалося. Якось вона почала працювати над новим замовленням, поки донька вовтузилася поряд зі своїми маркерами.

"Невдовзі після того, як я намалювала перше лице – я люблю змальовувати зі старих чорно-білих кінокадрів – вона підскочила до мене, напружено вдивляючись. "О! Це новий альбом? Можна, я в ньому теж помалюю, мамо?", - пригадала Міка.

"Я дуже серйозним тоном щось пробубоніла про те, що це – мій особливий альбом, в неї є власні канцтовари і бла-бла-бла… вона поглянула на мене і сказала: "Якщо не можеш поділитися, ми можемо взагалі його прибрати."… Це справило на мене враження, я погодилася поступитися", - розказала художниця.

Вона дозволила Мілі домалювати тулуб до жіночого обличчя. На її превеликий подив, дівчинка намалювала тіло динозавра.

"Вона перетворилася на жінку-динозавра. Це було гарно, невимушено, і, наскільки не мені не хотілося з нею ділитися, мені сподобалося те, що вона створила", - розповіла Хендрікс.

Окрім неоковирних тулубів, ручок, ніжок та крилець Міла домальовує ще й тло. Їхні з мамою персонажі мокнуть під дощовою хмаркою, гуляють під деревами чи морським берегом, літають у небі, пригощаються морозивом.

Фото з сайту society6.com

Реклама:

Головне сьогодні