Тест

Музичний тиждень: Wild Beasts у Києві, Sigur Rós у “Грі Престолів”, гімн України на домофоні

Також у випуску музичних новин: Метт Белламі з Muse в альбомі Kimbra, нові The Black Keys, The Kooks, Lykke Li, Лана Дель Рей.

Wild Beasts у Києві

Герої британських інді-рок вечірок Wild Beasts виступлять у новому концертному залі Sentrum у центрі Києва 28 червня. Номінанти Mercury Prize, головної британської премії за кращий незалежний альбом, привезуть до нас свій новий студійник "Present Tense" і все найхітовіше.

Sigur Rós – весільний гурт "Гри престолів"

Чарівники з Ісландії з’явились у новій серії надзвичайно популярної телевізійної саги "Гра престолів" із піснею "The Rains of Castamere", раніше відомою у виконанні The National.

Лана Дель Рей + лідер The Black Keys

Майстриня напівпритомного співу Лана Дель Рей представила пісню і кліп до альбому "Ultraviolence". Фірмовий звук ставив лідер The Black Keys Ден Ауербах.

Метт Белламі з Muse в альбомі Kimbra

Співачка з Нової Зеландії Kimbra, відома, перш за все, за участю в набридливому хіті Gotye "Somebody That I Used To Know", готує другий сольний альбом. Гітари для однієї з пісень записав один з кращих рок-музикантів сучасності – лідер Muse Метт Белламі.

Окрім нього, до диску вже долучились Джон Ледженд і лідер Foster The People Марк Фостер. Також є інформація, що Кімбра співпрацює з альтернативними гуртами Queens Of The Stone Age, Dirty Projectors та Unknown Mortal Orchestra.

Фото з Flickr (Alterna2)

Гімн на домофоні

Школяр Кирило Балаценко з міста Суми зіграв Гімн України на звичайному домофоні.

Треки тижня: Цікавих прем’єр цього тижня набралось багато.

Майбутній третій альбом особливої шведки Lykke Li (реліз 6 травня) стає дедалі інтригуючим. Ось іще одна новинка:

Американці The Black Keys також продовжують радувати. Відчутний вплив знаменитого продюсера-хітмейкера Danger Mouse. Реліз альбому "Turn Blue": 13 травня.

І знову The Kooks, які продовжують несподівано бадьорий і танцювальний курс.