Американські гурти скасували концерти у Києві

— 12 травня 2014, 13:45

Музиканти скасували свій виступ 16-го травня "у зв'язку з непростою політичною обстановкою на Україні", повідомили організатори концерту.

"Групи до останнього збиралися порадувати українських шанувальників своїм виступом, але, на жаль, у зв'язку з напруженою обстановкою в країні, американське посольство рекомендує своїм громадянам поки утриматися від поїздок на Україну", - йдеться у повідомленні.

"Korn" побоялися їхати до Києва?

За словами представників групи "Korn", "музиканти щиро жалкують про це вимушене скасування і сподіваються, що незабаром ситуація в країні стабілізується і група зможе в найближчому майбутньому виступити перед своїми київськими шанувальниками".

Що ж до концертів у Росії, то колективи їх не скасували. "Korn" і "Soulfly", як і планувалося, 13-го травня виступлять у Санкт-Петербурзі, а 15-го травня - у Москві.

17-го травня гурти зіграють у Мінську. Після цього вони повернуться до Росії і відвідають Красноярськ, Новосибірськ, Єкатеринбург, Уфу, Нижній Новгород, Воронеж і Ростов-на-Дону. Завершиться турне 28-го травня концертом у Краснодарі.

Як відомо, свої концерти скасували не лише вони, а і доволі велика кількість російських артистів. Крім того, від свого виступу в Києві відмовився британський співак Пітер Гебріел.

Фото з Facebook "Korn"

Реклама:

Головне сьогодні