Режисер фільму "Поводир" Олесь Санін викликав фільм "Плем'я" Слабошпицького на дуель

— 12 вересня 2014, 13:54

За словаами Саніна, зачеплена честь гідних людей. "Тому фільм "Поводир" викликає фільм "Плем'я" на дуель. Не в Фейсбук, а в кінотеатрі. Максимально великий зал, два фільми, глядацьке голосування. Тільки воно сьогодні може служити еталоном справедливості. Нехай глядач вирішує", - цитує його прес-служба Edit PR.

[L]Нагадаємо, 9 вересня Український Оскарівський комітет у складі народної артистки України Ади Роговцевої, народного артиста України кінорежисера Олега Фіалко, лауреата 2 технічних премій "Оскар" Анатолія Кокуша, голови Національного Союзу кінематографістів Сергія Тримбача, кінокритика, ведучого телепрограми "Аргумент-кіно" Володимира Войтенка, письменника і сценариста Андрія Куркова, президента Асоціації Продюсерів України Олексія Сєркова та продюсера, президента Асоціації "АРМА-Україна" Дмитра Колеснікова оголосив, що фільм "Поводир" представить Україну на церемоніх вручення премії Оскар за 2014 год.

Після цього режисер і продюсер фільму "Плем'я" заявили, що не задоволені складом Оскарівського комітету та вважають його рішення нечесним. Як заявив у Facebook режисер Мирослав Слабошпицький: "Ми безумовно будемо апелювати до Американської кіноакадемії, і скоріше за все, Україну цього року дискваліфікують".

Реклама:

Головне сьогодні