Кінопортал Rotten Tomatoes назвав найгірші фільми року

— 14 грудня 2014, 10:01

До антирейтингу "Гнилих помідорів" потрапили 17 фільмів та 2 мультики, які протягом року отримали найгірші відгуки критиків.

Про це пише The Huffington Post.

Власником першого місця, тобто най-найгіршим фільмом 2014-го року кінопортал назвав апокаліптичний трилер "Залишені" з Ніколасом Кейджем. У світовому прокаті картина зібрала 14 мільйонів доларів.

"Залишені"- це, у кращому випадку, неякісна пропаганда сенсуалізму з жахливою акторською грою, яку навряд чи можна вважати розвагою. У гіршому випадку, фільм придуркуватий", - зазначається в рецензії Ліндсей Бар із Entertainment Weekly.

На другій сходинці бойовик "Я, Франкенштейн" – як висловився критик із The Wrap, "незугарний, потворний та позбавлений будь-якої іскорки чи блиску". У прокаті фільм зібрав 19,1 мільйона доларів.

Стрічка "Геракл: Початок легенди", чий успіх у прокаті виразився у 18,8 мільйона доларів, посідає третє місце.

До Топ-5 найгірших фільмів року також віднесли комедію "Ти тут", у якій зіграли Оуен Вілсон та Зак Галіфанакіс, та пародія на жахастик, "Дім із привидами 2".

Нижче у рейтингу розташувалися: фільм "Принцеса Монако" з Ніколь Кідман у головній ролі, який, як відомо, розкритикували рідні Грейс Келлі, "Академія вампірів", мультфільм "Реальна білка", стрічка про любов "Зимова фантазія" та комедія "Змішані", незважаючи на акторський дует Дрю Беррімор та Адама Сендлера.

Бойовик "Токарев" із Ніколасом Кейджем у головній ролі також отримав "гнилих помідорів". До 19 найгірших автори віднесли й мелодраму "Люблю. Назавжди", й мультфільм "Оз: Повернення в Смарагдове місто", й стрічку "Шалений патруль".

"Найкращими з найгірших" стали, тобто опинилися на останніх сходинках в антирейтингу, такі картини: "Трансформери 4: Час вимирання", "Ось і вона" з Майклом Дугласом та Дайан Кітон, "Пришестя диявола", "Перевага" з Джонні Деппом та "Саботаж" із Арнольдом Шварцнеггером.

Реклама:

Головне сьогодні