40 українських гуртів пройшли до фінального відбору на найбільший фестиваль Європи Sziget

— 31 березня 2015, 12:54

Топ-40 гуртів-учасників розміщено на сайті конкурсу. Переможця визначить голосування фанів та музичних експертів, пише The Inspired.

До участі в конкурсі було надіслано більше 200 заявок. Вибір було зроблено згідно формату конкурсу міжнародної програми YourOpen Talent Festival і сцени Europe Stage і ускладено перелік гуртів, різноманітний жанрово, як і сам мультикультурний Sziget.

Метою Острова Свободи є представити на своїх сценах програми на всі смаки і зібрати аудиторію, прихильну до різних видів творчого відпочинку і різних стилів музики.

До участі в конкурсі було надіслано більше 200 заявок. Вибір було зроблено згідно формату конкурсу міжнародної програми YourOpen Talent Festival і сцени Europe Stage і ускладено перелік гуртів, різноманітний жанрово, як і сам мультикультурний Sziget. Метою Острова Свободи є представити на своїх сценах програми на всі смаки і зібрати аудиторію, прихильну до різних видів творчого відпочинку і різних стилів музики.

Ними стали:

5 Vymir
Anna-Maria
Atmasfera
Atomic Simao
Brunettes Shoot Blondes
Charlie
Cherokey
Cherry-Merry
Dead Boys Girlfriend
Delikate
De Tach
Dvoe
Dzierzhynsky Bitz
Epolets
Farinhate
Fontaliza
Four Leaf Clover
Iamyou
Joryj Kloc
Megapolis Witches
Morj
Neural Clan
Nousinthis
Onuka
Quarkmonk
Ray Band
Rock-H & Viktor Jantso
Tape Flakes
The Maneken
The Softs
The Spirals
The Substanse
Vivienne Mort
Washing Tones
We Are
Wild Shadows
Without Limits
Гапочка
Мартові Orchestra
Тарута

Для кожного артиста, який потрапив до Топ-40, ця подія означає, що його обов’язково побачить і почує кожен із 12 музичних експертів, які увійшли до журі конкурсу. Серед них генеральний продюсер популярної радіостанції, власники і керівники кращих концерт-холів Києва, промоутери, які привозили в Україну світових зірок і робили масштабні тури українським артистам, відомі радіоведучі і музичні критики, які наводять прожектори на вартих уваги і допомагають їм досягти популярності. Імена учасників прозвучать на відкритих дискусіях представників журі на радіо і телебаченні.

Другий етап конкурсу, який буде тривати до 16 квітня полягатиме в голосуванні фанів на сайті за допомогою соціальних мереж – п’ятірка фіналістів буде визначена саме за їх результатами, а ще 5 імен обере журі. 8 травня в клубі Sentrum відбудеться фінал конкурсу, де буде визначено переможця, який виступить на Острові Свободи в Будапешті 11 серпня на сцені Europe Stage.

Для кожного меломана участь в голосуванні – можливість заявити про свої музичні смаки і одночасно посприяти тому, щоб про сучасну прогресивну українську музику говорили і в Україні, і в Європі. Тому Sziget Festival Україна закликає кожного обов’язково віддати свій голос за улюбленого артиста і підтримати його на фіналі у травні.

Реклама:

Головне сьогодні