Тест

Корисні чоловіки: киянка створює чоловічі портрети із базиліку, укропу та цибулі. Фото

Сама авторка зазначає, що серію портрентів задумала для Facebook, "просто для підняття настрою собі і друзям (виставки, де картинки надруковані і висять в дорогих багетах - не буде)".

"Ідея виникла поступово, після того як українців почали називати "укропами" і було створено шеврон "Укроп". Для дизайнерського конкурсу розважалася і на намальований портрет Шевченка виклала вуса зі свіжого кропу, а далі вже почала розвивати ідею", - каже вона.

Вона розповіла "Українській правді. Життя" що чоловіки, зображені на портретах - це її друзі та знайомі.

"Відбір героїв відбувається виключно за моєю особистою симпатією. Перевага надається чоловікам з бородою бо, по перше, це "красіво" і можна фактурно виконати в матеріалі. Роблю все уривками. На один-два портрети іде приблизно один день: підбір фотографії, матеріалу, ескіз, викладання, фотографування, доопрацювання", - додає вона.

За словами авторки, цією серією вона хоче виразити свою любов, симпатію, підтримку, повагу, людям з якими вона особисто знайома.

"Яскравим, харизматичним, талановитим, творчістю і особистістю яких я захоплююсь, які надихають, які живуть і працюють в Україні і для України", - каже вона.

"Укрраїнська правда. Життя"