У Харкові намагалися спалити майстерню найвідомішого графіка Павла Макова

— 8 жовтня 2015, 12:37

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Олександр Ройтбурд.

Пізніше він поділився інформацією, що роботи майстра не постраждали. Злодії кинули пляшку у крісло, де й вдалося локалізувати пожежу.

"Пожежники вчасно приїхали. Все в копоті. Провокація була (очевидно) направлена на колегу Паші", - повідомив він.

суки уроды вата драная в харькове сожгли мастерскую величайшего европейского графика нашего времени паши макова. горите ...

Posted by Ройтбурд Александр Олександр on 7 октября 2015 г.

За словами дизайнера та партнера студії "3Z Studio" Тетяни Борзунової, вся студія наразі чорного кольору.

Вона розповіла "Українській правді. Життя", що внаслідок нападу на студію постраждали меблі, комп'ютер, кілька предметів мистецтва потребують реставрації.

Що стосується робіт Павла Маркова, то всі вони у сажі та копоті, їх потрібно мити. Одна робота постраждала сильно, бо опинилася у воді.

"Не можна сказати, що роботи знищені. Але ж ви розумієте що таке копоть", - додає вона.

"Зарано робити якісь висновки. Але не нормально коли на спокійній вулиці, поруч із російським посольством, де купа охорони, у приміщення, де горить світло і там хтось є, прилітає коктейль", - каже вона.

Сьогодні вночі приміщення нашої студії в Харкові було спалене «молотовим» через вікно, чітко і швидко. Добре, що тої ноч...

Posted by 3Z Studio on 7 октября 2015 г.

3Z Studio - це українське дизайнерське бюро, яке надає послуги графічного та комунікаційного дизайну, фірмового стилю, візуального брендингу та реклами.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні