"50 відтінків сірого" та "Пікселі" стали номінантами на вручення "Золотої малини"

— 13 січня 2016, 17:50

Так, на головну антинагороду "Найгірший фільм року" претендують п'ять стрічок: "50 відтінків сірого", "Фантастична четвірка", "Пікселі", "Шопо Коп у Вегасі" та "Схід Юпітера".

Про це повідомляє The Washington Post.

На звання найгіршого актора претендують: Джонні Депп за роль у "Мордекаї", Джеймі Дорнан за роль у "50 відтінках сірого", Кевін Джеймс за роль у "Шопо Копі у Вегасі", Адам Сендлер за роль у стрічці "Чоботар" та "Пікселі" та Ченнінг Татум за стрічку "Схід Юпітера".

У номінації найгірша актриса, братимуть участь: Кетрін Хейгл за роль у фільмі "Північ аду", Дакота Джонсон за роль у "50 відтінків сірого", Міла Куніс "Схід Юпітера", Дженніфер Лопес за роль "Шанувальник" та Гвінет Пелтроу за роль у "Мордекаї".

На спеціальну нагороду Razzie redeemer award ("Краще відновлення репутації") цього року можуть розраховувати Елізабет Бенкс, М. Найт Шьямалан, Уілл Сміт і Сильвестр Сталлоне. Раніше вони вже отримували одну або кілька "Золотих малин", тому спецприз їм може дістатися за повернення, на думку журі, до якісної роботи.

Переможців назвуть за день до оголошення призерів "Оскара" - 27 лютого.

"Золоту малину" присуджують в 36-й раз - журналіст Джон Вілсон заснував її в 1980 році. "Малиною" (Raspberry або попросту Razzie) непрестижну нагороду назвали на честь англійського виразу "blowing a raspberry", який означає неприємний звук.

Реклама:

Головне сьогодні