Джордж Мартін засмутив фанатів: "Вітри зими" не вийдуть вчасно

— 4 січня 2016, 10:38

"Мої редактори й видавці засмучені, HBO (кабельний телеканал – ред.) засмучений, мої агенти, міжнародні видавці і перекладача засмучені.. але ніхто не може бути таким засмученим як я", - написав автор "Пісня льоду й полум'я", якого цитує Time.

Джордж Мартін також сказав, що планував закінчити шосту книгу "Пісня льоду й полум'я" до квітня, але зірвав перший дедлайн у жовтні.

Після цього редактори Мартіна встановили йому другий дедлайн, але й його він зірвав – писання йому не вдавалось.

Один з героїв "Гри Престолів" Джон Сноу. Як відомо, у квітні виходить шостий сезон цього американського телесеріалу у жанрі фентезі, який створений за мотивами циклу романів "Пісня льоду й полум'я" Джорджа Мартіна

"Ви можете звинувачувати мої подорожі чи мої пости у блозі чи інші речі, які відволікають… можливо це справді мало вплив. Ви можете звинувачувати мій вік – і можливо це теж вплинуло. Але правда у тому, що іноді писання вдається, а іноді – ні. І так було ще тоді, коли мені було 20 років", - прокоментував Мартін.

Тепер він не планує встановлювати наступний дедлайн, бо вони лише вганяють його у стрес. А книжка буде готова, коли він зможе її зробити.

Останній роман з цієї серії був опублікований у 2011 році.

Реклама:

Головне сьогодні