Творимо культуру через прекрасне. Новий журнал InLove ®

— 13 квітня 2016, 11:16

Представлення журналу було заплановане в рамках прем’єри сучасної версії балету "Жізель" відомого хореографа Раду Поклітару.

"InLove позиціонує себе як журнал, на сторінках якого читачі дізнаються про культуру та мистецтво, про все прекрасне, що оточує нас на Землі. Постановки Раду Поклітару вражають нестандартними рішеннями та ідеями, це людина, котра вміє творити танець. Завдяки мові тіла, глядачу розкриваються історії, що змушують їх відчувати й співпереживати героям. Ось про таке мистецтво танцю варто говорити й писати, ділитися з усім світом", розповідає головний редактор журналу InLove Єлена Василевська.

Головний редактор журналу InLove Єлена Василевська. Фото: Юлія Бак

"Справді, журналу InLove є про що писати і чим пишатися, адже за рік зроблено немало. І презентація в Україні, а також висвітлення українського культурного простору на сторінках InLove – важливий штрих нашої діяльності. Найголовніше для нас те, що InLove за рік свого існування став, попри весь скепсис, справжнім Виданням з великої літери і посів достойне місце серед поважних світових мас-медіа", зазначає Наталія Івшина, заступник головного редактора InLove, директор зі зв’язків із громадськістю.

Журнал InLove – перше американсько-українське двомовне видання про мистецтво та культуру, яке базується в Нью-Йорку. Це повнорозмірне, повноколірне видання на 200-250 сторінок, яке виходить раз на 2 місяці в друкованому та цифровому вигляді.

Журнал InLove підтримує все прекрасне навколо, мир на Землі, взаємодію між художниками, дизайнерами, підприємцями, представниками різних галузей, які покращують життя на нашій планеті. Це потужний інструмент для створення красивого життя і досягнення миру на Землі. Команда InLove вірить: все, що робиться заради культури, – проти війни.

За 2015 рік видання об’єднало мистецькі та ділові галузі навколо спільних цінностей, сприяючи розвитку модної та мистецької індустрії у США та у світі.

Сьогодні журнал InLove презентує InLove Fashion Destination, що проходить під час NYFW. Двічі на рік є можливість новим і вже відомим талановитим дизайнерам продемонструвати свою творчість та отримати світове визнання.

Журнал InLove об’єднує мистецькі та ділові галузі, сприяючи розвитку модної та мистецької індустрії у США та у світі

Для участі у цьогорічному фешн-шоу були запрошені не тільки знаменита українська дизайнерка Роксолана Богуцька, стиль якої поєднує українську традицію і модерність і чиї колекції виставляються на елітних тижнях моди в усьому світі, а й молодий бренд з України "Орнамент", у виробах якого поєднуються сучасний український одяг і етнічні мотиви.

У весняному номері InLove читачі мають можливість насолоджуватись чудовою колекцією відомої української дизайнерки Лілії Пустовіт.

InLove через свій контент об’єднує ділове середовище та представників креативних індустрій у партнерстві з творчими та бізнес-колами.

На обкладинках журналу вже з’являлись такі відомі українські особистості, як співачки Руслана та Анастасія Приходько, вокалістка електронного музичного гурту ONUKA – Ната Жижченко.

Журнал InLove представлений рубриками "Світова Музика", "Напрямки", "Закохані в мистецтво", "Вікна в світ", "Натхнення", "Світська хроніка", "Мода" та інші.

Українська культура за океаном була висвітлена на сторінках InLove в інтерв’ю з першою леді України – Мариною Порошенко, відомим художником, скульптором Петром Гончаром, славетною співачкою Ніною Матвієнко та її донькою Тонею Матвієнко, керівником колективу Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського – Мирославом Вантухом, відомим балетмейстером Раду Поклітару, художником Іваном Марчуком, талановитим кінорежисером Олесем Янчуком та багатьма іншими.

Представник InLove в Україні, журналіст Анна-Оксана Гайдук. Фото: Юлія Бак

Журнал InLove також підтримав маленьких українських піаністів-віртуозів Христину Михайличенко та Євгена Моторенка, які підкорили американську та міжнародну спільноту своїм виступом в Українському Інституті Америки в рамках відзначення Дня Конституції України 28 червня 2015 року.

Великою популярністю та попитом журнал користувався під час щорічного фестивалю української культури "Союзівка" (Soyuzivka), гостями якого традиційно стали українські митці зі всього світу.

У Києві журнал InLove був представлений на різноманітних культурно-мистецьких заходах, видання виступило офіційним інформаційним партнером благодійних заходів і творчих вечорів, а також було презентовано в низці популярних столичних готелів, спа-центрів і ресторанів.

Сьогодні InLove має передплатників не лише у США й Україні, а й у Канаді, Південній Америці та Європі.

Текст опубліковано на правах реклами.

Реклама:

Головне сьогодні