Таємницю батьків Джона Сноу розкрили в інфографіці. Спойлер!

— 30 червня 2016, 12:01

Ті, хто читав твір Джорджа Мартіна, змогли здогадатися, що мамою Джона є Ліанна Старк, сестра покійного батька величезної родини і голови колись могутнього дому з півночі — Неда Старка.

Те ж саме підтвердив епізод, де молодший брат Джона Сноу Бран Старк бачив видіння про Башту втіхи, пише видання moviefone.com.

Однак батька Джона досі точно назвати не вдавалося, хоча підказки і логічні висновки вказували на Рутгара Таргарієна з дому повелителів драконів.

І ось тепер, напередодні фіналу, компанія HBO випустила інфографіку, з якої стало зрозуміло: Джон Сноу є сином Ліанни Старк і Рутгара Таргарієна.

Для збільшення натисніть на зображення. Інфографіка HBO

[L]Згідно з книжкою "Лід та полум'я", на 18 років раніше за описані у творі події кронпринц Таргарієн викрав Ліанну Старк, сестру Неда і наречену Роберта Баратеона. Це і змусило останнього підняти повстання проти Таргарієнів, яке й завершилося успішно для дому Баратеонів.

Вбито було і короля Аєріса, і Рутгара Таргарієнів.

У видінні Брана сестра Неда Старка лежить на ліжку при смерті і благає брата захистити її новонародженого сина. "Обіцяй мені, Нед", — каже вона. Тому Старк і ростив Джона Сноу як свого бастарда, не видаючи таємниці його народження.

Реклама:

Головне сьогодні