Гурт Gorillaz повернувся через 6 років із кліпом проти Трампа. ВІДЕО

— 20 січня 2017, 12:16

Після 6 років мовчання Gorillaz повернулися із новим музичним кліпом на пісню "Hallelujah Money".

Після 6 років мовчання Gorillaz повернулися із новим музичним кліпом на пісню "Hallelulah Money"

[L]Тріумфальне повернення гурту на фоні того, як увесь світ спостерігає, як родина Трампа в'їжджає у Білий дім, одразу сприйняли як ще один маніфест проти обраного президента, йдеться на The Mashable.

У "Hallelujah Money" поет, музикант та лауреат Mercury Prize Бенджамін Клементін співає про силу влади й корупції, а відео, що відображається на фоні співака, показує клоунів та людей у білих капюшонах у хмарочосі Trump Tower.

У "Hallelujah Money" поет, музикант та лауреат Mercury Prize Бенджамін Клементін співає про силу влади й корупції

На Facebook-сторінці Gorillaz опублікована заява її басиста і лідера Мердока Ніккалса, у якій ідеться: "У ці темні часи нам усім потрібен хтось, на кого можна рівнятися. Я. Ось чому я даю вам нову пісню Gorillaz – блискавку правди посеред темної ночі. Ласкаво просимо".

Раніше повідомлялося, що Меріл Стріп під час церемонії вручення Золотих глобусів виголосила промову, у якій нагадала про вкрай некоректний вчинок обраного президента США Дональда Трампа.

Під час одного зі своїх виступів у ході президентської кампанії Трамп спародіював кореспондента The New York Times Сержа Ковалескі, який має інвалідність.

Трамп відповів Стріп, назвавши її "шісткою Хілларі Клінтон" та найбільш переоціненою акторкою Голлівуду.

Кліп на пісню "Hallelujah money" знімали у хмарочосі Trump Tower

Крім того, одразу після перемоги Дональда Трампа на виборах президента США, американки, афроамериканці й мусульмани започаткували мирний протест щодо політики новообраного очільника держави. Чіпляючи булавку на одяг, небайдужі висловлюють солідрність із тими, кого зачепив своїми висловлюваннями Трамп.

Він неодноразово висловлювався з приводу заборони мусульманам перетинати кордон США, він також озвучував расистські коментарі на адресу темношкірих американців, а сексизм нового президента навіть сколихнув американок на флешмоб проти насильства над жінками.

Реклама:

Головне сьогодні