На "Оскарі" заборонять телефони після помилки з "Ла Ла Лендом"

— 30 березня 2017, 15:46

Працівникам аудиторської компанії PwC заборонили користуватися мобільними телефонами на наступних церемоніях вручення "Оскарів", щоб більше не ставалося проблем із оголошенням номінантів.

Працівникам аудиторської компанії PwC заборонили користуватися мобільними телефонами на наступних церемоніях вручення "Оскарів", щоб більше не ставалося проблем із оголошенням номінантів. Фото bostonglobe.com

Це рішення компанія прийняла після того, як співробітник PwC Брайан Каллінен на цьогорічній церемонії дав не той конверт акторам Уоррену Бітті і Фей Данауей, йдеться на The Guardian.

[L]Тоді зі сцени Данауей оголосила, що найкращим фільмом став "Ла Ла Денд", хоча виявилося, що "Місячне сяйво", а парі, що оголошувала переможців дали конверт з іменем Емми Стоун, яка перед тим отримала статуетку за найкращу головну роль у мюзиклі.

Як з'ясувалося під час розслідування, прикрість сталася саме через неуважність Каллінена.

У компанії PwC розповіли, що він відволікався від своїх обов'язків за лаштунками – постійно публікував фотографії у Twitter.

Крім заборони на користування телефонами, PwC посилюватиме нагляд за тими організаторами, які відповідальні за конверти на церемонії.

Реклама:

Головне сьогодні