Культурний простір Port creative hub відзначить дворіччя благодійним аукціоном

— 21 квітня 2017, 15:39

27 квітня культурний простір Port creative hub відзначить 2 роки своєї діяльності благодійним аукціоном, увесь прибуток від якого буде спрямовано на розвиток публічної програми простору.

Ті, хто вважають важливим підтримувати розвиток сучасної культури Києва, зможуть придбати твори українських актуальних художників.

Серед тих, хто надав роботи на підтримку програми Port creative hub: Артем Волокітін, Нікіта Кадан, Олексій Сай, Марія Куликовська, Роман Михайлов, Ксенія Гнилицька, Катерина Бучацька, Віталій Кохан, Павло Маркман, Kinder Album, Тетяна Войтович, Сергій Погребиський, Беата Корн, Apl315 та інші.

У у Port creative hub функціонують художня галерея, студія для митців, бібліотека, лекторій та площадка для репрезентації творчих або соціальних проектів

Port creative hub – мультифункціональний простір на Подолі для сучасних культурних ініціатив. Це проект команди Art Management з ревіталізації промислового об’єкту шляхом залучення культурних та творчих ресурсів. Зараз у Port creative hub функціонують художня галерея, студія для митців, бібліотека, лекторій та площадка для репрезентації творчих або соціальних проектів.

Port creative hub – один із небагатьох майданчиків Києва, де створюють, показують і говорять про сучасне мистецтво, підтримують молодих художників і сприяють локальним ініціативам.

Оскільки соціальна місія є основною для майданчика, команда прагне створити більше можливостей для відвідувачів, в першу чергу – для молодих людей, та запропонувати їм лекції, зустрічі з художниками, бібліотеку і більш якісну виставкову програму.

Також серед планів команди – надавати простір Port creative hub на безоплатній основі для важливих соціальних і культурних ініціатив, які поділяють гуманістичні цінності (у 2016 році таких подій було понад п’ятдесят: від урбаністичних студій для дітей і студентських поетичних читань).

"В умовах фактичної відсутності державної програми підтримки культури, особливо сучасної, і враховуючи нашу принципову позицію бути незалежними в організації своєї програми, ми прийняли рішення влаштувати аукціон, щоб зібрати кошти на покриття видатків програми і функціонування майданчика Port сreative hub", – прокоментували співзасновники простору Катя Тейлор та Володимир Кадигроб.

Port creative hub – один із небагатьох майданчиків Києва, де створюють, показують і говорять про сучасне мистецтво, підтримують молодих художників і сприяють локальним ініціативам

День народження відзначатимуть 27 квітня 2017 року о 19.00 за адресою вул. Набережно-Хрещатицька 10-А

Реклама:

Головне сьогодні