Замість Руслани на Євробаченні-2017 мала виступати Леді Гага

— 22 травня 2017, 10:48

Запрошеною зіркою цьогорічного Євробачення мала стати співачка Леді Гага, вона давала згоду на приїзд у Київ, проте організатори вибрали Руслану.

Запрошеною зіркою цьогорічного Євробачення мала стати співачка Леді Гага. Фото bustle.com

Про це розповів продюсер Джамали Ігор Тарнопольський, йдеться на Karabas Live.

Тарнопольський повідомив, що йому про згоду Леді Гаги на виступ у Києві розповів шоу-продюсер Євробачення-2017 Стюарт Барлоу, якого відсторонили від роботи над конкурсом.

[L]"Леді Гага давала згоду виступити на Євробаченні-2017. Щоб забезпечити її приїзд і райдер, потрібно було від 100 до 200 тисяч доларів. Така ймовірність обговорювалася і до, і після приходу Грицака (виконавчого продюсера цьогорічного конкурсу, – ред.). Я знаю про це від Стюарта Барлоу. Леді Гага повинна була виступати в Києві безкоштовно (як Тімберлейк у минулому році у Стокгольмі), треба було просто забезпечити райдер", – сказав Тарнопольський.

"Чому безкоштовно? Тому що виступ на Євробаченні – це відмінне промо, вихід на величезну аудиторію. Це була можливість показати в Україні її ексклюзивний номер. Але на Леді Гагу не знайшлося 200 тисяч в бюджеті з 30 мільйонів. А роль запрошеної зірки віддали Руслані",– додав Тарнопольський.

Барлоу придумав номер з ONUKA після відвідування її концерту з НАОНІ, він став ініціатором номера Джамали "Заманили". Потім його замінили Крістером Бйоркманом.

У 2016-му році запрошеною зіркою Євробачення був Джастін Тімберлейк, який для фіналу підготував прем'єру пісні "Can’t Stop The Feeling".

Раніше повідомлялося, що Руслана за свій виступ отримала 394 тисячі грн.

Реклама:

Головне сьогодні