Авокадо, броколі, диня: майстер робить різьблення, але не на дереві. ФОТО

— 12 червня 2017, 10:39

26-річний італійський майстер Даніель Барресі робить неймовірні різьблення на плодах авокадо, ніжках броколі, шкірці яблук, динь та кавунів.

[L]У це важко повірити, але на гравіювання авокадо у майстра йде всього одна година, про це він охоче розповідає у блозі на Instagram.

Даніель двічі ставав чемпіоном із вирізання візерунків на овочах і фруктах. А вчитися цій справі почав у 7 років.

"Я називаю цей період найкращим у моєму житті. Коли торкаюся ножа, мій розум повністю покладається на те, що йому підказує серце, а руки просто надають різної форми виробам. Це майже як магія", – розповідає майстер.

Hello guys 💪 How many degrees in your city today?

A post shared by Award Winning Carving Designer (@danielebarresi_artist) on Feb 9, 2017 at 11:14pm PST

Melon Hand Carved ❤️ Carving Designer Daniele Barresi FOLLOW: @danielebarresi_artist

A post shared by Award Winning Carving Designer (@danielebarresi_artist) on Jun 5, 2017 at 3:07am PDT

Make your event magic ❤️🇦🇺 #sydneyevents #eventplanner #danielebarresi

A post shared by Award Winning Carving Designer (@danielebarresi_artist) on Apr 15, 2017 at 4:03am PDT

Details 🍉 ❤

A post shared by Award Winning Carving Designer (@danielebarresi_artist) on Mar 21, 2017 at 5:41am PDT

Paw Paw Carving Designer @danielebarresi_artist

A post shared by Award Winning Carving Designer (@danielebarresi_artist) on Mar 10, 2017 at 12:40am PST

Melon ❤ Carving Designer @danielebarresi_artist #art #food #carving #art🎨 #artist #potato #potatoes #omg #talent #centrepiece

A post shared by Award Winning Carving Designer (@danielebarresi_artist) on Mar 7, 2017 at 4:24am PST

Реклама:

Головне сьогодні