Скульптури зі сміття Світового океану оточили штаб-квартиру ООН. ФОТО

— 9 червня 2017, 17:57

Під час конференції ООН, присвяченій становищу Світового океану, поблизу штаб-квартири організації у Нью-Йорку з'явилися скульптури зі знайденого на узбережжях пластикового сміття.

Поблизу штаб-квартири організації у Нью-Йорку з'явилися скульптури зі знайденого на узбережжях пластикового сміття. Фото haber7.com

Конференція тривала з 5 до 9 червня, а більш ніж двометрові хвіст кита, морські коники та коралові рифи розмістили біля входу у штаб-квартиру ООН у Нью-Йорку, щоб візуально підтримати ідею події, йдеться на сайті ООН.

Викинуті зубні щітки, гребінці, пляшки від мийних засобів, сітки, запальнички, пінопластові вироби та пластикові іграшки стали матеріалом для інсталяції та нагадують усім, що є проблема забруднення, а отже мають бути і шляхи її вирішення.

[L]Скульптури створила організація "Змито на берег". яка із 2010 року перетворила 20 тонн сміття на понад 70 витворів мистецтва, йдеться на Business Wire.

"Наше завдання – використати силу мистецтва, щоб звернути увагу на дедалі серйознішу проблему забруднення пластиком, а також навчити громадськість, як ми можемо уникнути глобального забруднення світового океану", – говорить керівниця організації Анджела Хезельтін Поцці.

Фото haber7.com
Фото haber7.com
Фото haber7.com
Фото haber7.com
Фото haber7.com
Реклама:

Головне сьогодні