Творці "Гри престолів": Сценарій восьмого сезону вже готовий

— 28 липня 2017, 11:36

Доки світ затамовуючи подих чекає появи нових серій сьогомого сезону культової саги "Гра престолів", її творці похвалилися, що уже написали сценарій для фіналу.

Сценарій восьмого сезону "Гри престолів" уже готовий. Фото nerdist.com

Восьмий сезон "Гри престолів" матиме 6 епізодів, сценарії яких уже готові, йдеться на The Collider.

Програмний директор американського телеканалу HBO Кейсі Блойс пояснив, що зараз команда працює над розкадровокю епізодів, що допоможе визначити, який буде хронометраж у серій.

"Це великий сезон. Шоуранери серіалу зараз намагаються зрозуміти, скільки часу знадобиться, щоб зняти його", – сказав Блойс.

[L]Після завершення роботи над розкадровкою буде визначено, вийде останній сезон "Гри престолів" у 2018 році, чи задоволення розтягнуть до 2019-го.

Раніше повідомлялося, що творці серіалу очікують, що восьмий сезон не поставить крапку у "Грі престолів", оскільки з'являтимуться пріквели й спін-офи.

Тепер Блойс наголошує, що жодна з картин за мотивами серіалу не вийде в ефір, доки не буде поставлено фінальну крапку в "Грі престолів".

"Наш пріоритет – останній сезон. Нам не потрібно те, що відволікатиме аудиторію від основної історії та її епічного фіналу", – пояснив Блойс.

До речі, цієї неділі, 30 липня, вийде третій епізод 7 сезону саги із назвою "Правосуддя королеви".

Реклама:

Головне сьогодні