Творці "Гри престолів" оприлюднили документальний серіал про зйомки

— 29 серпня 2017, 13:04

Після виходу останньої серії 7 сезону "Гри престолів" телеканал HBO випустив документальний серіал "The Game Revealed" про закулісся зйомок саги.

"Фільм про фільм" також матиме 7 епізодів, які 7 сезон "Гри престолів". Першу 14-хвилинну серію уже можуть побачити всі охочі.

Кожен із епізодів документалки міститиме інтерв'ю із акторами та всіма, хто працював на знімальному майданчику, а також нагадають про найбільш приголомшливі моменти 7 сезону.

Інші 6 серій підписники HBO отримуватимуть поступово щопонеділка.

[L]Напередодні старту сьомого сезону культового серіалу "Гра престолів" розробники мобільного додатка Cardiogram, розіслали користувачам запрошення взяти участь у зборі даних на тему "Як "Гра престолів" впливає на ваше серцебиття".

Близько 300 користувачів дозволили відстежити свій пульс протягом перегляду перших 4 серій нового сезону. За результатами вони визначили 5 найдраматичніших сцен.

Щоб перевірити фанатів саги не чесність, викладачка Каліфорнійського університету (США) Ебігейл Де Коснік виклала у мережу 72 торрент-файли із назвами епізодів популярного серіалу "Гра престолів".

Професорка зробила це для того, щоб відстежити, як часто та з яких країн у світі скачуватимуть піратські версії. Результати вона опублікувала у вигляді відео.

Реклама:

Головне сьогодні