У 6 українських містах покажуть "Кіно проти корупції". ВІДЕО

— 13 вересня 2017, 15:29

У Києві, Кривому Розі, Полтаві, Запоріжжі, Житомирі та Сєвєродонецьку із 14 вересня протягом двох тижнів триватиме фестиваль "Кіно проти корупції".

Під час фестивалю охочі зможуть побачити фільми-розслідування про порушення прав людини, уникнення покарань за злочини, розповідають історію WikiLeaks.

[L]Усі покази фестивалю – безкоштовні, але потребують попередньої реєстрації.

Лідерка гурту "Крихітка" Саша Кольцова, а також співачка Джамала, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, акторка Катя Молчанова і депутат Сергій Лещенко та антикорупціонер Віталій Шабунін вже подивилися фільми фестивалю.

І записали короткі відеорецензії на них.

Фільм Бенджаміна Беста "Брудні ігри", який можна буде переглянути під час фестивалю, розповідає про порушення прав людини у контексті великих спортивних змагань.

Румунська стрічка "Поза дитини" присвячена історії жінки, яка прагне "відмазати" сина від покарання за злочин. Фільм має нагороду "Золотий ведмідь" Берлінського кінофестивалю.

"Система" Марка Бодера розповідає про світ лобістів та агентів держбезпеки.

Російська драма "Дурень" Юрія Бикова переповідає історію 800 мешканців одного будинку, чиї життя опинилися в небезпеці.

"П’ята влада" із Бенедиктом Камбербетчем у головні ролі, заснована на реальних подіях драма про WikiLeaks.

Стрічка "Дивовижний" Паоло Соррентіно має нагороду Каннського кінофестивалю і показує життя легендарного італійського прем’єр-міністра Джуліо Андреотті.

Реклама:

Головне сьогодні