Двоє художників зі Львова зібрали на спільнокошті суму на комікси про Сихів

— 25 вересня 2017, 18:17

Львівські художники за 2 тижні зібрали необхідну суму сайті Biggggideа на друк фантастичного коміксу про Сихів "Троє проти Зла".

Фрагмент коміксу. Фото biggggidea.com

Першу частину коміксу "про підлітків, телепорт, злих демонів та Сихів" автори Тарас та Ярослав хочуть надрукувати до кінця осені тиражем 1000 примірників.

Вона матиме 300 сторінок. В цілому заплановано три частини.

"Комікс ми створювали 1 рік на домашньому комп’ютері. Все починається у Львові на Сихові (один із спальних районів міста). Злі демони викрадають Ромка – друга Антона і Ореста та втікають через телепорт у паралельний світ. І всі знають, що їх там чекає. Нічого хорошого", – розповідають автори.

[L]До кінця кампанії залишилося 26 днів, а художники вже зібрали 27 тисяч гривень із 25 тисяч спершу заявлених.

"Ми вигадали легку, сатиричну та сповнену неймовірних пригод історію, яка зможе зацікавити та привернути увагу до жанру українських мальований історій, – діляться хлопці.

Також ми орієнтуємось і на закордонний ринок та плануємо перекладати історію на інші мови. В основі коміксу лежать українські казки, і міфологія поєднані з популярним жанром, що дозволить як українцям так і іноземцям дізнатись про наш побут і традиції".

Фото biggggidea.com

Ярослав малює комікси з 2004 року. В 2012 малював для інтернету комікс "Троє проти Зла". Крім того друкувався в журналах К9 з історією "АнтиГерої".

Тарас Ярмусь захопився коміксами не так давно, але мав досвід у комп’ютерних та настільних іграх.

Реклама:

Головне сьогодні