Відео дня: трейлер документального фільму про Робіна Вільямса

— 13 червня 2018, 12:00

"Місіс Даутфайр", "Джуманджі", "Ніч у музеї" у всіх цих популярних фільмах на першому плані завжди був веселий Робін Вільямс.

У 2014 році він вчинив суїцид. Тепер же телеканал HBO зняв про коміка й актора документальний фільм і уже оприлюднив перший трейлер.

Стрічка показує знаменитого коміка показують через неопубліковані раніше кадри, де детально описаний його творчий шлях і особисте життя.

Фільм Робін Вільямс: Увійдіть в мій розум (Robin Williams: Come Inside My Mind) вийде 16 липня на HBO.

Виробник описує картину як "смішний, інтимний і несамовитий портрет одного з найулюбленіших і найбільш винахідливих коміків у світі".

[L]Документальне кіно розповідає про ранні роки Вільямса, його стрімкий злет і славу, про внутрішніх демонів, що привели до самогубства 2014 року.

Крім старих записів популярного актора, в кадрі будуть його знамениті друзі: Біллі Крістал, Вупі Голдберг, Девід Леттерман, Стів Мартін.

"Геніальність Робіна Уїльямса полягала в тому, щоб змусити кімнату, комедійний клуб, концертний зал або весь світ сміятися, йдеться в прес-релізі HBO. Сім'я, друзі та знімальні групи часто бачили людину, яка була нещасною, в той час як всі інші веселилися".

Титульне фото: The Daily Beast

Реклама:

Головне сьогодні