Куди піти в січні? Топ подій Києва

Перший місяць року традиційно пропонує великий вибір новорічно-різдвяних заходів на будь-який смак.

Але й після закінчення свят театрально-концертно-екскурсійне життя в Києві продовжує вирувати та не дасть нікому занудьгувати.

У цій добірці ми зібрали топ найцікавіших подій січня.

Зимова Країна на ВДНГ


Де: ВДНГ, метро "Виставковий центр"

Коли: 7 грудня – 1 березня

Квитки: вхід на територію парку вільний, розваги на локаціях – від 100 до 280 грн

Зимова Країна на ВДНГ

Тематичний парк-фестиваль "Зимова Країна на ВДНГ" 7 грудня відкрив уже п'ятий сезон для всіх любителів активного зимового відпочинку.

Замок крижаних скульптур цього року підготував нову експозицію за мотивами українського мультфільму "Мавка. Лісова пісня", який очікується у прокаті наступного року. До квитка додається приємний бонус – безлімітне катання на гігантських крижаних гірках.

Ще на території ВДНГ працюють контактний зоопарк Animal Park і тропічна ферма "Планета метеликів". Відвідувати ці локації краще до 18:00, щоб застати всіх мешканців, адже тварини й комахи живуть у ритмі сонця.

[BANNER1]

Відвідувачам також пропонуються різноманітні екскурсії, вистави й майстер-класи:

Різдвяна Фабрика Мрій. Це ціле казкове містечко зі своїм підприємством – фабрикою ялинкових іграшок, а також ярмарком з ароматною кавою та смачними стравами. Тут можна познайомитися з процесом виготовлення скляних ялинкових прикрас.

Вистава "Winterra. Легенда казкового краю". Чарівна новорічна історія, видовищні спецефекти у 5D-форматі, які створюють відчуття абсолютного занурення в дію, драйвова хореографія та карколомні акробатичні номери, дивовижний живий вокал – таке видовище не можна пропустити!

Новорічна казка від Театру маріонеток "Обережно, миша!". Вистави театру популярні не тільки в Києві, трупа гастролює і за межами України, театр неодноразово отримував Гран-прі міжнародних фестивалів та премію "Київська Пектораль" за найкращі камерні вистави для дітей і дорослих.


Disney On Ice. Крижане серце

Де: Палац спорту

Коли: 3–6 січня

Квитки: 499 – 999 грн

Disney On Ice. Крижане серце

Не пропустіть прем'єру в Україні видовищної льодової вистави "Disney On Ice. Крижане серце".

Весь Київ із нетерпінням чекає, коли нарешті побачить прекрасну історію про двох королівських доньок Анну та Ельзу, відтворену в надзвичайному театралізованому шоу на льоду за допомогою майстерності фігуристів.

У виставі з'являться й інші персонажі діснеївських казок: Міккі та Мінні Маус, головні герої "Історії іграшок", "У пошуках Немо" та "Короля Лева".

Також прозвучать музичні хіти Let It Go, Do You Want To Build a Snowman? та Fixer Upper.

А унікальні спецефекти створять у глядачів відчуття повного занурення в казкову реальність.

[BANNER2]

Діти до 3 років, якщо вони не займають окремого місця, можуть відвідати шоу безкоштовно в супроводі дорослих із квитками (на вході необхідно пред'явити копію документа, який підтверджує вік дитини на дату вистави).

Діти до 14 років допускаються тільки в супроводі дорослих, яким також необхідно мати квиток.

Резиденція Діда Мороза

Де: концертхолл ВДНГ, метро "Виставковий центр"

Коли: 7 грудня – 12 січня

Квитки: 220 – 270 грн

Резиденція Діда Мороза

Втілення великої мрії багатьох поколінь дітлахів – гостини у справжнього Діда Мороза. Нарешті батькам можна не вигадувати пояснень, чому дідусь особисто не вручив їхнім малюкам подарунок.

Тепер кожна дитина може завітати до Резиденції різдвяного гостя, познайомитися з її господарем, зробити фото на пам'ять про цю зустріч і отримати від Дідуся свій новорічний подарунок.

"Резиденція Діда Мороза" – це інтерактивна казка з чарівними героями, яскравими декораціями та цікавою програмою, в якій зможуть взяти участь усі діти, незалежно від віку.

Подарунок кожному гостю входить до вартості квитка. Діти до 4 років включно можуть заходити по одному квитку з дорослим, який супроводжує їх.

За лаштунками київської Опери

Де: Національна опера України

Коли: 04, 18, 26 січня, 17:20 (збір о 17:15 перед пам'ятником Лисенкові)

Квитки: 250 грн

За лаштунками київської Опери

Екскурсія розповість про особливості театральної справи та підготовки до вистав.

Відвідувачі дізнаються історію славетної Національної опери, почують цікаві факти з життя зірок опери та балету, пройдуться лабіринтами вузьких коридорчиків, заглянуть до гримерок і костюмерних, можливо, потрапивши на останню репетицію перед виступом та побачивши, як артисти гримуються.

[BANNER3]

Можна навіть відчути себе справжніми акторами – вийти на велику сцену, поглянути на суфлерські будки, зазирнути до оркестрової ями.

Завершиться екскурсія в елітній царській ложі, де всі займуть місця, на яких свого часу сиділи багаті та знамениті гості.

Симфонічне шоу з піщаною анімацією "Лускунчик"

Де: Будинок архітектора

Коли: 08–11 січня, 12:00, 15:00

Квитки: 150 – 500 грн

Симфонічне шоу з піщаною анімацією "Лускунчик"

Балет Петра Чайковського "Лускунчик" уже понад 120 років є найпопулярнішою музикою на Різдво в усьому світі.

За цей час "Лускунчика" танцювали у стилях хіпхоп і брейкданс, композиції з балету виконували на народних інструментах різних країн, а в Китаї навіть включили до шоу драконів.

Kyiv Symphony Orchestra під диригуванням Наталки Стець також представить глядачам прекрасну різдвяну історію, цього разу в поєднанні з піщаною анімацією.

На піску малюватиме наша талановита співвітчизниця Світлана Тельбух, учасниця шоу "Україна має талант", America’s Got Talent та напівфіналістка Spain’s Got Talent.

Великий концерт "Дніпро"

Де: Міжнародний центр культури та мистецтв

Коли: 17 січня, 19:00

Квитки: 150 – 790 грн

Великий концерт "Дніпро"

Великий концерт учасників Ліги Сміху – команди "Дніпро". Неперевершений "Юрчик" Юрій Ткач, ведучий "Розсміши коміка" Ігор Ласточкін та всі ті коміки, яких глядачі люблять іще з часів їхньої гри в різних командах КВК України.

Артисти посилено готуються до грандіозного концерту та обіцяють своїм прихильникам феєричне шоу та безліч неймовірно смішних номерів.

Команда "Дніпро" запевняє: нудьгувати в залі точно нікому не доведеться.

Tenors Bel'canto

Де: Київський національний академічний театр оперети

Коли: 21 січня, 19:00

Квитки: 150 – 750 грн

Tenors Bel'canto

Колектив складається з трьох тенорів – Василя Понайди, Романа Трохимуку, Тараса Глови – та баритона Романа Антонюка.

У своїй творчості Tenors Bel'canto використовують незвичне поєднання класичної опери з ультрасучасною популярною музикою, а їхні сильні та експресивні голоси просто заворожують слухачів по всьому світу.

[BANNER4]

Артисти виконують свої партії різними мовами – французькою, німецькою, іспанською, італійською, російською, польською, англійською, китайською та українською.

З моменту створення колективу в 2007 році вони співали у відомих концертних залах України та Європи з видатними світовими оркестрами. І обіцяють своїм українським шанувальникам надзвичайно чуттєвий та проникливий виступ.

SALIDA CRUZADA – 8 кроків танго

Де: Національний палац мистецтв Україна

Коли: 24 січня, 19:00, 25 січня, 18:00

Квитки: 250 – 270 грн

SALIDA CRUZADA – 8 кроків танго

Прекрасна та чуттєва вистава Нового театру на Печерську на вічну тему – кохання, зародження почуттів між чоловіком і жінкою.

Вісім кроків танго відповідають етапам стосунків між Ним і Нею: зустріч, знайомство, пізнання, близькість…

"Ми входимо в кохання, як у танець, а танець – це схема, що працює безвідмовно, – стверджує герой п'єси – вчитель танго. – Але люди, які прийшли танцювати, не шукають схему – вони шукають кохання".

Ада Роговцева "З тими, кого люблю..."

Де: Центральний будинок офіцерів Збройних Сил України

Коли: 24 січня, 19:00

Квитки: 150 – 350 грн

Ада Миколаївна Роговцева

Творча зустріч із легендою української сцени Адою Миколаївною Роговцевою.

Глядачі побачать уривки з відомих вистав "Будьте як удома", "Схоже на щастя", "Варшавська мелодія – 2", "Вася має подзвонити", уривки з фільмів, поезію, монологи, також на всіх чекає живе спілкування з акторами.

У зустрічі беруть участь народні та заслужені артисти України Лариса Руснак, Анатолій Ященко, Світлана Орліченко, Катерина Степанкова, Олексій Скляренко.

Вечори з Адою Роговцевою завжди насичені тонким гумором, душевними історіями, дружбою та вірою, і наповнюють серце теплом. Тривалість зустрічі: 1 година 50 хвилин, без антракту.

"Гайдамаки"

Коли: 25 січня, 22:00

Де: Docker Pub

Квитки: 150 – 1575 грн

"Гайдамаки"

Український етнорокгурт "Гайдамаки" на сцені вже 20 років, але досі дивує своїх прихильників.

У творчості цього колективу поєдналися різні світові стилі – від українського фолку до ямайського регі. Артисти постійно експериментують зі звуками, лиш одне лишається незмінним – потужне оркестрове звучання та духові інструменти.

Гурт завжди активно відображає у своїх композиціях демократичні перетворення, що відбуваються в українському суспільстві.

Крім того, "Гайдамаки" постійно працюють із закордонними зірками: Che Sudaka, Apollo 440, Yat-Kha, Кamil Вednarek, Андрієм Макаревичем, Kellerkomando, Vavamuffin та іншими.

Група виступала на найвідоміших європейських фестивалях, відіграла сотні клубних концертів, здобула два європейські Золоті Диски. Тому шанувальники називають гурт "амбасадорами української культури".

Катерина Скурідіна, dontstop agency, спеціально для УП.Життя

Титульна світлина MPH_Photo/Depositphotos

Вас також може зацікавити:

Як звучить Україна: 700 гуртів та виконавців

Тарас Чубай: Зараз українці – кошенята, яких мокають обличчям у купку лайна

Лідер гурту "Вагоновожатые" Антон Слєпаков: "Довбають" людей, які мають проросійську позицію, ми її точно не маємо"

Співачка Alina Pash: Я люблю свою країну, але не хочу називати себе патріоткою

Ми хочемо тримати з вами зв'язок. Будемо раді бачитися і спілкуватися з вами на наших сторінках у Facebook та у Twitter.

А якщо хочете бути в курсі лише новин та важливої інформації про здоров'я, підписуйтесь на нашу Facebook-групу про здоров'я та здоровий спосіб життя.

Реклама:

Головне сьогодні