5 книг, які допоможуть повернути віру в майбутнє

Українська правда. Життя — 11 вересня 2022, 14:15

Іноді здається, що сірі будні прийшли назавжди, а віра в краще слабне.

"Українська правда. Життя" пропонує вашій увазі п’ять книг, які допоможуть повірити у позитивні зміни і впевнено дивитися у майбутнє.

Всі усі твори об’єднує ідея про те, що навіть з найскладнішої ситуації можна знайти вихід.

Скоро розпогодиться

Гант Лінда Муллалі

Якщо ви не дуже любите зміни і сюрпризи, але відтепер усе ваше життя пішло шкереберть. Якщо здається, що мрії всіх збуваються, окрім вас. Якщо здається, ніби самотність з вами на все життя. Наче увесь світ від вас відвернувся. Якщо зараз на душі дощ і гроза, а надворі світить яскраве сонце.

Головне пам’ятати: скоро розпогодиться. І в душі, і в житті. А головні герої роману "Скоро розпогодиться" вас в цьому переконають.

Я кохатиму тебе завжди

Сара Джіо

Що може бути більш надихаюче, за справжнє вірне кохання? А якщо сюди додати соціальну проблему та цікаву історію зміни однієї долі, на виході тримаємо надихаючий роман Сари Джіо.

Ця книга читається на одному диханні: цікавий сюжет, поєднання подій минулого й сьогодення та багато особистих відкриттів. "Я кохатиму тебе завжди" - це зворушлива історія про особистісне зростання та силу спогадів…

Сховище

Роб Гарт

Сучасна антиутопія, в якій питання свободи та вибору коштують життя. Вибір без вибору. Це реальність персонажів роману, в якому вони мають виживати в світі, що потерпає від наслідків глобального потепління та браку ресурсів. Чи зможе людина, життя якої зруйнувала наймогутніша компанія світу та яка контролює усю американську економіку, піти проти системи та зруйнувати її?

Заручившись підтримкою шпигунки Цинії, головний герой Пакстон виведе на чисту воду тих, хто насправді є істинним злом.

Сіль для моря або Білий кит

Анастасія Нікуліна

Навіть коли здається, що тебе ніхто не розуміє, в школі самі негаразди, а батьки відсторонились від тебе. Завжди будуть існувати люди, готові тебе підтримати, навіть якщо вони віртуальні чи на інвалідному візку. Щасливий кінець – найвдаліший опис книги Анастасії Нікуліной.

Але перед цим головній героїні книги чотирнадцятирічній Лізі необхідно подолати так багато перешкод підліткового віку: булінг, пошук свого місця, прийняття себе та багато самотності. Але не має безвихідних ситуації, інколи потрібні тільки люди та час.

Запізніле життя Емі Байлер

Гармс Келлі

Молода жінка Емі Байлер закохана в книги, виховує сама двох дітей та живе своє типове життя. Але одного дня їй випадає шанс змінити все: залишити дітей в колишнім, поїхати на все літо в Нью-Йорк, заново закохатись та почати нову сторінку. Чи наважиться героїня на такі кардинальні зміни, або ж повернеться до свого звичного життя?

Добірка підготовлена за сприяння видавництва Vivat.

Читайте також: Оголосили 6 книг, які претендуватимуть на Букерівську премію

Реклама:

Головне сьогодні