Тест

Лілія Пустовіт "крокує" в маси

Лілія Пустовіт традиційно відкривала своїм показом тиждень моди, й одразу висловилась стосовно зміни локації Українського Тижня Моди і переїзду до помпезного приміщення Мистецького Арсеналу.

"Це дуже важка зала, де практично неможливо нормально розібратись ні зі звуком, ні зі світлом, ні з декораціями", - пояснила мисткиня, яка за роки своєї співпраці з організаторами встигла покочувати багатьма приміщеннями.

Виявляється, Лілія підшукувала для показу рудоволосих дівчат. Але, з огляду на те, що подіумом крокували білявки з викрашеними пасмами, руденьких моделей дивним чином поменшало в нашій модній індустрії.

"Я хотіла домогтися образу дівчат-жриць, долучитися до світу друїдів та мавок. Тому й дівчат для показу ми підібрали з неземними обличчями," - так пояснює дизайнер причину появи новеньких облич, хоча й дехто з них ще не встиг освоїти мистецтво дефіле.

Лілія з кожним разом вдосконалює своє чисте мистецтво і перетворюється на майстра мінімалістичних коктейльно-вечірніх суконь. Вони лаконічні, але відверто привабливі. Вже не одноразово українські селебрітіз з'являлись на самих поважних заходах у сукнях до долу від Пустовіт. Тож і в цьому показі було декілька нових елегантних варіантів для улюблених клієнток у бузковому та синьо-зеленому кольорах.

В цілому ж, фасони, задіяні в колекції, не нові навіть для Пустовіт. До того ж, окремо випускається друга лінія від дизайнера, яка вже за визначенням має бути ще простішою і доступнішою.

Вже за тиждень київська публіка матиме змогу побачити колекцію другої лінії Лілії Пустовіт, яку вона приберегла для Kiev Fashion Days, що проходитимуть в тому ж таки приміщенні. Лілія обіцяє абсолютно іншу кольорову гаму колекції та її "постапокаліптичний настрій".

Взуття на показі - це також власний дизайнерський проект дизайнерки, створений у співпраці з брендом "Braska", що трапляється вже не вперше.

"Це той випадок, коли дизайнер може втілити ідею і точно знати, що цим він зможе милуватися не лише у своїй шафі", - прокоментувала Лілія своє прагнення йти в широкі маси.

Капсульна колекція Пустовіт продається ще й у кутику Dolce & Gabbana "Spiga2", що у Мілані. За схожою схемою промайнула колись співпраця Лілії з британським мультибрендовим магазином.

Місце проведення - "Мистецький Арсенал", м. Київ, вул. Лаврська, 12-14

Фоторепортаж з червоної доріжки читайте на TabloID