Колекція Юлії Айсіної: дівчата з рогами, а чоловік у сукні

Дизайнер Юлія Айсіна завжди створює на українському подіумі справжнє шоу з декораціями та образами. Вже були і райські птахи в золотих клітках, і зимові королеви серед крижаних брил.

Темою для нинішньої колекції дизайнер обрала зодіакальний знак Овен. Дійство, розгорнуте на подіумі зі складними декораціями, нагадувало історію про Володаря кілець з міфічними істотами. Дівчата-моделі із закрученими рогами на голові виходили до глядачів з великого всевидющого ока.

Моделі широких брюк і кофтин з тонкого трикотажу в чорно-червоно-рудій гамі прикрашали добротні прикраси зі шкіри та натурального каменю.

Завершав показ хлопчина в білій жіночій сукні як символ того, що саму Айсіну назвали в одному із шоу жінкою з чоловічим причандаллям. Але красиві ноги юнака були вирішальними у виборі жінки."

Концентрація відомих, багатих і впливових людей значно збільшується на показі непростої дизайнерки. Прийшла привітати Айсіну і улюблена клієнтка Наталя Розинська, котрій Айсіна, не зважаючи на дороговизну своїх виробів, колись щедро подарувала сукню.

"Мій одяг дуже-дуже дорогий! - попереджає Айсіна. - Я не заперечую того, що працюю в luxury сегменті. Навіть друга лінія буде коштувати значно вище середнього. Це тому, що я не маю права шити одяг з дешевих тканин чи поганого виготовлення. Якість коштує дорого." - виправдовується завжди впевнена в собі жінка.

Наприклад, "люксові " довгі мушкетерські рукавички зі шкіри, яких було вдосталь в колекції, Юлія Айсіна шиє в Україні, як виявилось, на Вінницькій фабриці.

Прагнення до елітарності проявилось у дизайнера і в роботі з українськими бутиками. "Далеко не всі магазини мені підходять", - хизується самовпевнена дизайнерка. "Декільком з них я вже встигла відмовити", - додає вона.

Та клієнти Айсіної нарешті можуть порадіти, адже Юлія пообіцяла: "В цьому році однозначно буде монобрендовий магазин. "Тож спілкуватися з подругою-дизайнеркою вони зможуть не лише в студії-ательє, але і в приміщенні з широкими вітринами.

Чоловічу лінію, про яку Айсіна торочила декілька сезонів поспіль, їй довелося згорнути. "Для мене проблема працювати з чоловіками. Вони не сприймають мене серйозно, і вся наша співпраця переходить у флірт і залицяння." - щебече приваблива жінка.

Шкода, чоловікам роги пасували б куди краще.

Усі фото Артема Жавроцького

Місце проведення - "Мистецький Арсенал", м. Київ, вул. Лаврська, 12-14

Читайте також репортаж на сайті ТаблоID: Як колишні Горбаля, Власенка і Шуфрича сходили на Fashion Week
Реклама:

Головне сьогодні