Тест

Найкраще вбрані зірки за версією People: Дженніфер Лопес та герцогиня Кетрін

Дівчина-ризик Блейк Лайвлі, дівчина-гламур Міла Куніс, руйнівниця правил Дженніфер Лопес та законодавиця смаку Кейт Міддлтон - усі вони увійшли до десятки найкраще вбраних селебрітіз.

У своєму щорічному рейтингу Best Dressed свої оцінки зірковому одягу виставив журнал "People".

Блейк Лавлі, зірку серіалу "Пліткарка" та нову подругу актора Леонардо ДіКапріо проголосили "Любителькою ризику". Актриса не боїться сміливих експериментів на червоних доріжках та, найголовніше, вона сама ж і є своїм стилістом. Виглядає вона маленькою в міні, чи неземною в довгій білій сукні від Marchesa, Блейк завжди гордо стоїть в колі переможців.

Блейк Лавлі
Другу сходинку посіла співачка та актриса Дженніфер Лопес, яку назвали "Руйнівницею правил". Цей рік приніс зірці важливі переміни в житті, однак при ній незмінним лишається одне - гостра сексуальність. Кожна поява Джей Ло на червоній доріжці - в міні-сукні від Emilio Pucci на "Греммі" чи в коктейльному вбранні - стає фешн-подією.
Дженіфкр Лопес (ліворчу) і Дженіфер Аністон (праворуч)
Актриса українського походження Міла Куніс посідає третю сходнку як "Дівчина-гламур". По червоних доріжках вона крокує як представниця Старого Голівуду. Наприклад, стрічку "Секс по дружбі" вона представляла в сукні з відкритими плечима від Lanvin, а на церемонії "Оскар" красувалася в ніжно-лавандовій від Elie Saab.
Міла Куніс
"Мінімалістка" Дженніфер Аністон має четверте місце з-поміж найкраще вбраних. Маленька чорна сукня Balenciaga, класні босоніжки на шпильках, приголомшлива стрижка - модний вибір Джен завжди точний. Класичні аксесуари завжди в моді, а фігура актриси, проти якої безсилий час, викликає пекучу заздрість.

Темношкіра актриса та співачка Дженніфер Хадсон одержала титул "Бомби" та посіла п'яту сходинку. Після свого карколомного схуднення вона демонструє чудову нову фігуру в сукнях від Майкла Корса та Вікторії Бекхем.

Дженіфер Хадсон (ліворуч) і Різ Візерспун (праворуч)
Володарка шостої сходинки, "Матуся-модниця" Джессіка Альба, яка нещодавно народила другу донечку Хевен, під час своєї вагітності стала сенсацією та взірцем для жінок при надії. Свій животик вона також зробила модним - у двоколірній сукні від Діани фон Фюрстенберг та в максі від L.A.M.B.
Джессіка Альба
Дружину британського принца Вільяма, герцогиню Кетрін видання помістило на сьому сходинку та проголосило "Законодавицею смаку. Вона ще не зробила жодного хибного кроку в моді та добре знає, як вразити публіку, яка її обожнює.
Кейт Мідлтон
На восьмій сходинці опинилася каліфорнійська дівчина та "Джинсова королева", актриса та модель Кейт Босворт, а дев'яте місце одержала "Чепуруха" Дженніфер Гудвін.
Кейт Босворт
Завершує десятку втілення "Американської класики", білявка Різ Візерспун, якій надзвичайно пасують сукні від Hanii Y та Стелли МакКартні.
Дженіфер Гудвін

Усі фото People