"Венера в хутрах" від Вікторії Гресь

Вікторії Гресь останнім часом закидали, що в її осінньо-зимових колекціях мало зимового. Як беззаперечну реабілітацію Гресь продемонструвала на українському подіумі справжню осінньо-зимову колекцію з прекрасним вибором пальт, трикотажних кардиганів і теплих вовняних суконь у притаманних Вікторії ретро-образах, що є винятковим почерком дизайнера.

В якості запрошених зірок в показі взяли участь українські топ-моделі 90-х – 2000-х років.

Про свою колекцію та творчість Вікторія висловилась досить скромно: "Всі речі банальні! Я в принципі не конструюючий дизайнер, тому всі й говорять, що Гресь старомодна чи вінтажна. Я більше декоратор, добре працюю з фактурами та їх поєднанням. Це я справді роблю добре!" – тут же виправдовується досвідчена дизайнерка.

Очевидно, що Вікторія вкотре використовує незамислуваті конструкції: пальто-халатики з цільнокроєним рукавом, пончо з прорізами, трикотаж.

Вікторія також зізналася, що вже другу колекцію використовує одну й ту саму сукню. Її ж вона радить всім дамам в якості must-have. "Ми її за очі називаємо "руки вгору", тому що вона в крої абсолютно незрозуміла. Всі, кому я пропонувала таку сукню, дуже задоволені. У мене самої їх п’ять штук." – шаріється завжди статечна Вікторія.

В колекції з пікантною назвою "Венера в хутрах" (за аналогією з повістю Леопольда фон Захер-Мазоха) багато хутряних оздоб: манжетів, комірів, горжеток і навіть хутряне взуття від відомої чоботарки Сніжани Нех. Відзначила Гресь популярне нині гіпюрне мереживо та принтовані шовкові полотна. Не дозволяє сховати до шафи і дрібні аксесуари: шкіряні рукавички, комірці та пишні жабо.

Не обійшлося в колекції без улюбленого оксамиту. Тим паче, для дизайнерки як бальзам на душу той факт, що благородна ворсова тканина тріумфально повернулася до передових світових трендів, адже нещодавні європейські тижні моди просто рясніли оксамитом.

Своєрідною фішкою показу стали подвійні шкіряні сумочки. Як пояснює Вікторія, їх можна вдягати на кільце та ланцюжок хоч по одній, хоч декілька одразу, і гратися цими варіаціями. Подвійні сумочки резонно прикупити в шоурумі вже на цю весну, не чекаючи наступного сезону. Тим паче, модний дім Вікторії Гресь славиться своєю вимогливістю до якості шкіргалантереї.

Читайте про UWF також на Таблоїд >>>

Реклама:

Головне сьогодні