Чоловіча мода: срібний трикотаж від Соболєва/Вронська

Першу в цьому сезоні чоловічу колекцію представляє на Тижні Моди творчий дует маленьких енергійних жіночок – Наталії Соболєвої та Людмили Вронської.

Дизайнерський тандем трикотажниць завжди епатує публіку нестандартним ставленням до чоловічої моди, життєрадісними яскравими барвами й умисне підкресленою сексуальністю.

Цього сезону жіночки стали більш скромнішими у власних творчих проявах, колекція витримана і менш шокуюча за попередні. Додалося елегантності, стриманості та мужнього чоловічого шику.

Дизайнери зробили основну ставку на колір: палітра сіро-срібляста, металічні відтінки срібла та платини, беззаперечний чорний в поєднанні з білим, зозулясті забарвлення, і яскраві вкраплення яскраво-жовтого з сірим, цегляного з землисто-коричневим.

"Ми хотіли зробити колекцію суцільно срібною. Це наш перший показ з прицілом на монохромність, але, здається, він вийшов яскравим, як і вся наша творчість", – наперебій роз’яснюють дзвінкі дизайнерки.

Вражає не лише колористика, але й поєднання тканин і фактур: текстиль, ручне плетення, трикотажні полотна різної товщини і переплетення. Пуловери і толстовки, піджаки з кантами на голе тіло, довгі кардигани і туніки, візерунчасті джемпери доповнено масивними шкіряними ременями, шарфами-хомутами.

В наступному сезоні, за версією Соболєвої/Вронської, сильна стать носитиме кардигани на діловий костюм, а довгі плетені жилети – під короткими кофтами.

Короткі шорти, пуловери-піджаки, світлі полотна з відливом і вкраплення яскравих барв, чорно-білі візерунки сподобаються модникам-метросексуалам; а тонкий трикотаж, модні звужені брюки, теніски з шалевими комірами прийдуться до смаку справжнім українським парубкам і поважним мужчинам.

"Колекція присвячена нашим блискучим мужчинам, блискучим у прямому і переносному значенні," – констатують кокетливі жіночки.

Неоднозначну творчість Соболєвої/Вронської вже оцінив Філіп Кіркоров. Час від часу він замовляє наряди від українського дизайнерського дуету, і це переважно яскраві епатажні речі.

"З Кіркоровим ми можемо "відірватись"! – окрилено зізнаються художниці.

А власне визначення справжнього чоловіка характеризують просто: "Головне в мужчині: почуття гумору, інтелект, розумні очі".

Читайте також на TabloID UFW День третій привабив дружину Льовочкіна, Онопку і Ющенко

Реклама:

Головне сьогодні