Колекція Лілії Літковської: показ з обмеженим доступом

Покази Лілії Літковської проходять найгучніше і викликають найбільших ажіотаж поміж інших дизайнерів. Її дефіле відбуваються при повному аншлагу і повсякчас спонукають до обговорень. Творчість Лілії згуртовує різнопланову публіку: від неформальної молоді і юних прихильників таланту до інтелектуальних бізнес-леді та впливових жінок.

Не рахуючись з такими обставинами основна зала Тижня Моди перед показом Літковської була зменшена вполовину, а гостям вимушено влаштували "чистку" перевіркою наявності запрошення і компостером. На дефіле потрапили тільки обрані клієнти, а серед таких майже всі відомі публічні люди.

Камерність показу і суворий контроль не дали змоги побачити показ вживу і всім журналістам. "Українська правда. Життя" з перших рук пропонує огляд колекції весна/літо 2013 від самого суперечливого дизайнера українського подіуму.

Самобутній дизайн від Лілії Літковської подобається тим, кому подобається. Але ця колекція, впевнені, зарахує до своїх лав додаткових прихильників завдяки не лише притаманній дизайнерці концептуальності, але й несподіваній жіночній елегантності. Витончені сукні та акцент на талії чи не вперше з’являються у творчості незбагненної Лілії.

Ніжність і жіночна сексуальність від Літковської приймає специфічні форми: вона видається "дорослою" і досвідченою завдяки кольоровій стриманості, широким жакетам без коміра з V-подібним вирізом, спідницям міді.

Дизайнер не зраджує собі і користується переважно ахроматичною палітрою, додавши лише незначні вкраплення брудно-синіх, коричнево-рудих, і рожево-чайних відтінків. Саме за чорно-білими конструктивними строями впізнають почерк Літковської.

Основні акценти: дірява "в горошок" шкіра, відкриті плечі та шкіряні нарукавники, туніки і сукні поверх брюк, широкі штани, короткі шортики під кофтинами, подвійні спідниці, шкіряні аплікації та геометричні сумки.

Лілія наче відчуває, чого саме від неї очікують. Шкіра, блискучі тканини і геометричні конструкції при елегантності ліній – напрямок кібершик шалено актуальний вже сьогодні.

От тільки зі взуттям ніяк не щастить. Двічі моделі змушені були роззуватися прямо на паркеті.

А Ви вже знаєте, хто з українських знаменитостей відвідав четвертий день Тижня Моди? Подивіться фоторепортаж на TabloID UFW день 4. Зійшлися скандальні дами: Окунська, Розіта, Прокаєва

Реклама:

Головне сьогодні