Колекція Лілії Пустовіт: наступної осені – без пальта. Фото

Щосезону модні огляди Українського Тижня Моди традиційно розпочинаються з колекцій дизайнера Лілії Пустовіт. Більшість модельєрів у своїх цьогорічних дефіле звертається до образів та силуетних ліній кінця 60-х – початку 70-х років минулого століття. Не виключенням став показ Пустовіт.

Стиль Лілії Пустовіт від сезону до сезону стає більш жіночним. Натхненна нещодавньою подорожжю до Тбілісі, дизайнерка представила розмаїтий вибір довгих, міді і коротких сукенок з принтами, що останнім часом так полюбилися Лілії.

Зараз це дрібні горошки і складний графічний візерунок у решітку-лабіринт, "мокрий" принт та ефект градієнту. Колекцію суконь доповнили не властиві для Пустовіт ручної роботи кольє з величезними кристалами Swarovski.

Кольори наступного сезону дизайнер пропонує природні: від бурих чорноземів до пожухлої зелені і ніжного пастельного крему у вовняних крепах і трикотажі, патинованому шовці; на контрасті з ними нахабний червоний, втілений в окремих деталях і декількох монохромних сукнях.

Такі не прийнято вдягати на червоні доріжки, але чи не кожен світовий дизайнер нині вважає за комільфо представляти в колекціях червоні вечірні сукні на рівні, чи навіть замість сукні нареченої.

Букет "зимових" платтячок Лілія "приправила" взуттям власного дизайну, яке вже не один сезон підряд створюється у співпраці з відомим в Україні взуттєвим брендом: грубими мужицькими чоботами, черевиками на танкетці, контрастними за кольором лоуферами. Все взуття, як завжди, без підборів.

"Це наша фішка!" – пояснює дизайнер. "Раніше ми пробували ставити дівчат на підбори, але тепер, здається, всі вже "находилися". Тим паче, пласка підошва дуже актуальна," – вважає Лілія. А вже з осені дизайнерські шузи можна буде приміряти у взуттєвих магазинах.

А втім, пальт в осінньо-зимовій колекції було всього декілька: на вибір пальта темного кольору різних об’ємних форм, і літні плащі з бавовняного шитва. Тим не менше, на зауваження УП Життя, Пустовіт щиро пообіцяла, що наступного сезону можна очікувати на повноцінну колекцію верхнього одягу.

"Сукні – це наша велика перевага. Я точно знаю, це ми робимо добре і якісно," – роз’яснює Лілія, але додає: "Верхній одяг був мені нецікавий. Та під час відрядження до Франції я надихнулася ідеєю розвитку цього напрямку і зрозуміла, що це справді потрібно."

Чекатимемо з нетерпінням!

Реклама:

Головне сьогодні