"Душ" від Світлани Бевзи

Сукні-рушники на запáх, плащі-халати, банні капці, клатчі-мильниці і принт з кахельною плиткою – основна ідея нової колекції осяйнула Світлану Бевзу за ранковим душем.

Чіткі лінії простору ванної кімнати, геометрія і чистота плитки, на думку Світлани, мають налаштовувати дівчину на нові звершення, що вона і намагалася передати в сукнях, жакетах і спідницях.

Втілення замислу в життя вклалося в рекордні для художниці строки – три тижні. Тим не менше, з витворами дизайнерки вже ознайомились на виставках в Мілані та Парижі. В планах відвідини Лондона в складі українського модного десанту в рамках "Днів України у Великій Британії". Київський подіум для самої Світлани став підсумковим в цьому сезоні.

Світлана Бевза не порушує улюбленого стилю мінімалізм, вигадуючи щоразу нові й нові форми, так само закликає носити "маленьку білу сукню", але вже не перший сезон бавиться з принтованими тканинами. В авторському малюнку "плитка для ванної кімнати" читаються два мегапопулярні нині тренди: клітинка і одночасно геометричний горошок. Стриманою залишилась дизайнерка в кольорових уподобання: білий, чорний і шампань.

Жакети з асиметричною застібкою і архітектурним силуетом, сукні-футляри прямокутного крою з защипами, додаткові фактурні складки на сукнях з гофрованої тканини, підкладні покаті плечі в нарядах з рукавами три чверті – в такому крої і простота форм, і конструктивна складність одночасно.

Мінімалізм від Бевзи просякнутий новітніми технологіями. Зокрема, це клатчі-мильниці, виготовлені за допомогою 3D принтера; високотемпературне гофрування тканини в двох напрямках, що додає їй фактурності і пластичності; використання модної нині штучної еко-шкіри з підвищеною зносостійкістю, легкістю в догляді і дихаючими властивостями, що для літнього одягу буде не зайвим.

Нагадаємо, що в цьому році Світлана Бевза стала лауреатом української модної премії Best Fashion Awards як кращий дизайнер жіночого одягу, і, як зізнається дівчина, це для неї додаткова відповідальність.

Реклама:

Головне сьогодні