В Україні відкрилася перша інтернет-крамниця Lamoda ®

— 22 січня 2014, 13:50

Lamoda — найбільший онлайн-магазин. У його каталозі представлені тисячі найменувань одягу всіляких розмірів популярних брендів, а також величезний вибір аксесуарів. Сотні тисяч покупців набувають тут всього, що стосується одягу: від верхнього одягу до спідньої білизни.

Успіх компанії і величезні темпи зростання дозволили керівництву Lamoda відкрити представництво в Україні. Нагадаємо, що Флоріан Янсен, засновник компанії Lamoda, заявив про свої плани у вересні 2012 року. У грудні 2013 року на Startup Addventure було детально розказано про запуск української версії магазина на початку 2014 року. При цьому набирати персонал, відповідальний за роботу майбутнього проекту, керівництво почало ще у вересні, тому на момент анонса в Житомирі вже працював сервіс-центр з персоналом близько 300 чоловік.

На сайті-візитці, що займає домен Lamoda.ua, довго висіло повідомлення про те, що після закінчення робіт Lamoda.ua стане повноцінним онлайном-магазином. І ось, нарешті, відбулося! Сторіночка обзавелася каталогом, службою підтримки та різними сервісами. Вже зараз на сайті українського онлайну-магазина можна знайти товар на будь-який смак: від шкіряних ременів і приголомшливої нижньої білизни до розкішних літніх платтів і теплого зимового одягу. Замовити товар можна як по телефону, так і заповнивши форму на сайті. Оплата відбувається виключно при здобутті покупки. Покупцеві дають переконатися в тому, що прислана річ відповідає вибраною і є якісною, та лише після цього стягують плату. За логістику Lamoda.ua відповідає надійна та перевірена часом компанія "Міст-Експрес". Згідно інформації, вказаної на сайті, покупку доставляють протягом 7–10 діб незалежно від місцезнаходження покупця.

Lamoda - це одна з найбільших інтернет-крамниць, мережа якої широко представлена в країнах СНД

Нагадаємо, що проект Lamoda був запущений ще на початку 2010 року за підтримки стартап-інкубатора Німеччини Rocket Internet. Перед тим, як вийти на ринок України, керівниками компанії було вирішено протестувати логістику і інші аспекти на ринку Казахстану. Флоріан Янсен пояснив, що бізнес-середовище тут сприятливіше через меншу кількість бюрократії і низьку розвиненість торгівлі.

Інвесторами компанії є такі відомі підприємства, як Tengelmann Group, Investment AB Kinnevik, група PPR та інші.

На території своєї присутності – а це Росія, Казахстан і, зараз вже Україна, Lamoda нараховує більш 1,5 тисяч співробітників. Компанія має в своєму розпорядженні відділення в цих країнах, але не збирається зупинятися на досягнутому і продовжить розширювати сферу своєї присутності.

Реклама:

Головне сьогодні