Як обрати прикраси згідно практиці фен-шуй ®

— 12 жовтня 2015, 14:22

Матеріал наданий інтернет-магазином ювелірних прикрас Злато.ЮА

Китайська наука фен-шуй – це путівник по життю для людей, які хочуть віднайти внутрішній баланс та душевну гармонію. Ця стародавня система ґрунтується на теорії циркуляції енергії "Ци" в тілі людини і навколишньому світі. Головне завдання фен-шуй — проаналізувати й змінити ситуацію так, щоб людина змогла домогтися успіхів у будь-якій області – в сімейних та любовних відносинах, в бізнесі і кар'єрі.

Стародавні вчені приписували дорогоцінному камінню різні езотеричні та магічні властивості. Згідно з ученням фен-шуй самоцвіти – це накопичувачі енергії і, які здатні чинити як позитивний, так і негативний вплив на людину. Ідеально підібрана ювелірна прикраса допоможе своєму власникові повністю розкрити свою внутрішню енергію, знайти душевну рівновагу і гармонізувати всі сфери життя.

Єнергетичні монети та браслет

Колір має значення

При виборі прикраси по системі фен-шуй в першу чергу варто звернути увагу на колір каменю:

  • Дорогоцінне каміння червоного кольору (рубін, гранат, шпінель, сердолік) пробуджують в людині мужність і життєву стійкість. Також червоний колір допомагає гармонізувати любовні стосунки і знайти взаєморозуміння з партнером.
  • Ювелірні прикраси з камінням помаранчевого і золотистого кольору (цитрин, циркон, агат, бурштин, яшма) активують в людині життєві сили і волю до перемоги. Помаранчевий – колір оновлень і нових знань.
  • Коштовності з камінням зеленого кольору ( смарагд, берил, турмалін, хризопраз) створені для людей, які хочуть побудувати успішну кар'єру. Зелений - це колір успіху, зростання потенціалу і творчості.
  • Сині і білі самоцвіти (сапфіри, діаманти, корунд, турмалін, шпінель) володіють захисними властивостями. Прикраси з синім або білим камінням захистять свого власника від негативних впливів і допомагають знайти правильне рішення в складних ситуаціях.
  • Фіолетовий - колір духовного розвитку. Ювелірні вироби з фіолетовим камінням (аметист, турмалін, жадеїт) підходять людям, які займаються езотеричними і духовними практиками.

Самоувіти

Властивості дорогоцінних металів

Послідовники вчення фен-шуй вважають, що кожен дорогоцінний метал володіє певною енергетикою. Так золоті прикраси принесуть в життя свого власника сімейне благополуччя, успіх і багатство. Коштовності з платини створені для сформованих особистостей. Цей благородний метал допомагає людині розвинути лідерські якості та інтуїцію. Срібло вважається захисним металом, воно має унікальні знезаражувальні та антисептичні властивості, тому срібні столові прилади часто дарують маленьким дітям. Ювелірні вироби з срібла ідеально доповнять гардероб молодих людей. Система фен-шуй радить вибирати срібні прикраси з прозорим, блакитним або рожевим камінням, так як таке поєднання допомагає людині гармонізувати енергію "Ци" і віднайти душевний спокій.

Цасливий оберіг та ложка с чашкою

Символіка фен-шуй

Згідно з мистецтвом фен-шуй потрібно обирати ювелірні прикраси, які несуть в собі позитивну символіку. Приміром, срібний кулон у вигляді дельфіна принесе своєму власникові багатство і довголіття. Прикраса з зображенням пари риб – символ процвітання і щасливого життя. Старовинні китайські монети приносять удачу та фінансовий успіх. Потрібно носити з собою 9 монет, тому ще саме це число вважається магічним. Два журавля – символ щасливого шлюбу і сімейного благополуччя. Кулон у формі персика подарує своєму власникові довголіття і міцне здоров'я. Браслет або кільце з зображенням триногий жаби принесе у ваше життя матеріальні і фінансові блага. Дракон – символ мудрості і внутрішньої сили. Прикраса з таким символом допоможе своєму власникові знайти душевну рівновагу і спокій. Всі ці вироби можливо знайти на сайті магазину Злато.

Згідно з ученням фен-шуй не можна носити поламані прикраси, так як вони несуть негативну енергетику. Краще всього відразу ж віднести пошкоджену річ в ремонт. Якщо такої можливості немає, потрібно покласти прикрасу в окрему коробку і обв'язати її червоною ниткою. Таким чином, негативна енергетика буде заблокована і не зможе завдати шкоди людині.

Реклама:

Головне сьогодні