Які квіти обрати до 8 березня? Тюльпани, троянди, орхідеї – Ваш найщиріший комплімент до свята від UFL.

Важко уявити собі свято 8 березня без квітів. Тендітні пелюстки немов ще раз нагадують всім про початок весни та дарують сонячний настрій і задоволення незалежно від того, який букет було обрано для подарунка. А й дійсно – який же букет обрати для коханої, мами або сестри, бабусі або колеги?

Квіти для подарунка можна обрати на свій розсуд чи порадитись з професійним флористом – у будь-якому випадку найголовніше – це відчуття, з яким обирається букет для близької людини. Фахівці компанії UFL не тільки створюють чудові весняні квіткові композиції з урахуванням побажань замовника, але й виконують їх доставку у Києві та Україні. Окрім того, в UFL існує і міжнародна доставка квітів у будь-який куточок світу.

Традиційно ніжні тюльпани

Тюльпани по праву займають найвище місце у рейтингу весняних квітів. Нідерланди, батьківщина селекційних тюльпанів, щорічно експортують їх понад дев’ять мільярдів. Ця квітка - є дійсно універсальною – її можна подарувати дружині, дітям, колегам або викладачам. Ніжно оформлені букети тюльпанів – найкраща розповідь про симпатію та повагу, кохання та щирість. До речі, жовті тюльпани означають особливий комплімент отримувачу букета, а не розлуку, як помилково рахують. Адже саме в жовтому букеті тюльпанів, згідно давніх легенд, сховане щастя.

Роза на щастя – класика жанру

Які б квіти не займали найвищу сходинку популярності, почесне перше місце завжди буде належати трояндам. Ця чарівна квітка не відступить від своєї популярності ні на крок – вона є традиційної королевою квітів і саме трояндам надають перевагу чоловіки, які хочуть розповісти про свої найглибші почуття до прекрасної половини людства. Зазвичай троянда символізує величну чистоту і непорочність. Але при цьому не варто забувати , що червона троянда - це пристрасть і любов , порив почуттів і сплеск емоцій . Жовта троянда символізує радість, позитивні емоції, щастя . Рожева і чайна - люб'язність, вдячність, ніжність, чемність. Троянди, зібрані в монобукеті або доповнені іншими квітами - хризантемами , альстромеріями, еустомами, орхідеями - стануть розкішним подарунком до жіночого свята .

Весняна мелодія ірисів

Без ірисів неможливо уявити весну. Не дарма квіти отримали таку прекрасну назву, що в перекладі з грецької означає "веселка". Іриси були настільки шановані в Європі, що знатні родини і навіть королі прикрашали ними родинні герби. Крім того, з насіння рослини робили ароматний напій, щось на кшталт кави.
Воїни намагалися носити при собі квітку ірису, оскільки вважалося, що він оберігає від смерті. Тому подарувати букет з ірисів - це ще й захистити близьку людину від неприємностей за допомогою такого квіткового оберега.


Для подружки - хризантема

Хризантема символізує собою невичерпне джерело життєвої енергії, життєрадісності, відкритості і веселощів, а також по праву є однією з найбільш "стійких" квітів. Індійські філософи запевняють, що саме ця квітка висловлює почуття любові і прихильності, не чекаючи нічого натомість. Хризантема уособлює щирість і правду почуттів, дарує відпочинок душі, благополуччя і щастя. Люди сходу, як ніхто вміють по-особливому помічати, цінувати і підкреслювати прекрасне. Можливо, саме тому хризантема стала традиційною квіткою Японії - символом щастя і довголіття. Тому, вибираючи букет хризантем, Ви подаруєте частинку краси і релаксу, миру і благополуччя.

Лілії - квіти небесного щастя

Згідно давньогрецької міфології, лілії - це краплі молока дружини Зевса - богині Гери, що впали на землю. А Афродіта, богиня краси і любові, надала цій квітці ще й символічне значення - квітки невинності, непорочності, яке вона зберегла і донині. Лілія є квіткою багатьох королівських династій, а ось німці вважають, що разом з лілією народжується ельф, який в ній живе, і разом з нею ж і вмирає. За легендою, вдень ельф спить усередині квітки, а вночі розгойдує її, тому лілія надає приємний ніжний дзвін. Лілія – це квітка величі, слави і непорочності. Вважається, що біла лілія, послана людині, вказує на милість Бога до неї. Помаранчеві лілії символізують повагу, жовті - екстравагантність, тигрові - добробут.

Букети квітів від флориста - модні новинки

Це дивовижні композиції, зібрані з любов'ю до квітів та жінок. Вони різнокольорові, соковиті, яскраві, живі і такі святкові! В них об'єдналися і королеви квітів - троянди, і символи мудрості - хризантеми, і екзотичні принцеси-орхідеї, і міфічні гербери. Звичайно ж, можна спробувати зібрати такий букет самому, але краще звернутися за допомогою до професійного флориста. Майстерно зібрані букети квітів порадують різноманіттям і багатством фарб, позитивною квітковою енергетикою. Адже квіти здатні навіть лікувати від депресій. Чудові букети до свята 8 березня представлені на сторінці - http://www.sendflowers.ua/8-marta. Звернувшись в компанію UFL, Ви не тільки отримаєте вичерпну консультацію щодо вибору букета, але і зможете заощадити час на доставку. Слід зазначити, що саме цю компанію вигідно відрізняє висока якість квіткових композицій, можливість виконати доставку в будь-який куточок України чи світу, вибір різноманітних способів оплати і чудові відгуки задоволених клієнтів.

Не бійтеся експериментувати, робити оригінальні вчинки, обирати незвичайні подарунки. Все, що робиться з любов'ю - приречене на успіх!

Реклама:

Головне сьогодні