Еко-акція "Купив машину? Посади дерево!" ®

— 27 жовтня 2016, 10:00

22 жовтня 2016 року в Києві відбулася щорічна еко-акція "Купив машину? Посади дерево!", ініційована ПІІ "Тойота-Україна" спільно з Міжнародним Благодійним фондом "Україно! Я за тебе!". Активну участь в озелененні міста брали партнери і співробітники ПІІ "Тойота-Україна" та члени їх сімей, також акція була підтримана клієнтами та співробітниками Тойота Центр Київ "Сіті Плаза".

Еко-акція "Купив машину? Посади дерево!" спрямована на збільшення площі зелених насаджень та озеленення міста. Це надзвичайно важливо, адже дерева відновлюють кисень, поглинають CO2, захищають нас від шуму і пилу, до того ж створюють корисний мікроклімат. Починаючи з квітня 2007 року під час зелених суботників, ініційованих компанією "Тойота-Україна", було висаджено понад 3800 дерев, кущів та грунтопокривних рослин. Цього року під час еко-акції було висаджено ще понад 700 зелених насаджень.

Головна мета цього проекту − не тільки збагатити Київ зеленими насадженнями, але й створити унікальний шматочок Японії у вигляді японського саду. Японський сад відкритий для всіх киян для того, щоб кожен мешканець столиці зміг насолодитися японською культурою і красою. Втілити проект повністю планується протягом найближчих кількох років.

Проведення еко-акції "Купив машину? Посади дерево!" співпало з отриманням компанією "Тойота-Україна" сертифіката на систему екологічного менеджменту згідно з міжнародним стандартом ISO 14001:2015. Сертифікат є ще одним підтвердженням того, що піклування про навколишнє середовище є одним із принципів, яким керується "Тойота-Україна" у своїй щоденній операційній діяльності.

Компанія "Тойота Мотор Корпорейшин" також приділяє особливу увагу глобальним питанням охорони навколишнього середовища та ініціює висадження дерев у різних країнах світу. Акції з озеленення проходять у багатьох країнах світу, особливо там, де розташовані виробничі потужності. Завдяки спільним зусиллям у світі в цілому було висаджено понад 800 тисяч дерев*.

Крім цієї діяльності, компанія "Тойота Мотор Корпорейшн" із 1997 року є законодавцем моди у створенні гібридних автомобілів. У 1997 році представила світу перший серійний гібридний легковий автомобіль − Toyota Prius першого покоління.

В Україні офіційно представлено гібридні моделі – Toyota Auris, Lexus NX 300 h, RX 450 h.

Цієї осені "Тойота-Україна" офіційно представила інновацію гібридних технологій від Toyota – Toyota RAV4 Hybrid – перший повноприводний гібрид Toyota, наявний у продажу в мережі офіційних дилерів Toyota в Україні.

www.toyota.ua

*Джерело інформації: http://www.toyota-global.com/sustainability/environment/blessings_of_nature/ecosystem/

Реклама:

Головне сьогодні