У Криму відкриється "Винне село"

— 19 жовтня 2011, 14:06

Представив його - Голова ради директорів Першого національного виноробного холдингу - Валерій Шамотій.

Згідно з проектом, на території Chateau Wine Village будуть побудовані винні підвали, виробничі приміщення з найсучаснішим обладнанням, дегустаційні зали, ресторани, готелі та інша інфраструктура. Оточувати це винне господарство будуть виноградники і паркові зони. Крім цього, планується будівництво винного SPA-комплексу, де буде проводитися лікування, оздоровлення і омолоджування клієнтів закладу, повідомляє Vodka.kiev.ua.

Навколо Шато організатори проекту виділять земельні ділянки 2 тисячам осіб, з метою влаштування власних виноградників і садиб. У разі необхідності, основне підприємство може взяти в аутсорсинг господарства виноградарів та забезпечити збір та переробку врожаю, розлив вина та залучення туристів. Мешканці "Винного села" отримають у своє розпорядження інфраструктуру туристичного комплексу і забезпечать його завантаження на протязі всього року.

За словами Валерія Шамотія, в усьому світі винна культура отримує все найбільшого поширення. Тому її необхідно підтримувати і розвивати в Україні.

Точне місце розташування "Винного села" поки не визначено. В якості варіантів розглядається як Південний берег Криму, так і Західний Крим.

Реклама:

Головне сьогодні