Чоловік-пончик: талія молодика з Британії більша за його зріст. Фото

— 7 березня 2012, 14:54

У буквальному сенсі ширшим ніж довшим молодика зробила його пристрасть до солоденького. Про це повідомляє The Daily Mail.

Роб важить понад 226 кілограмів та щодня споживає близько 7 тисяч калорій, утричі більше, ніж насправді потребує. "У мене залежність від всяких солодких штукенцій, як то шоколад, тістечка та торти… Мені не подобається те, що я бачу в дзеркалі, але коли бачу їжу, просто хочу її з’їсти. Та їм, їм, їм", - зізнається Джиллет.

Лікарі наполягають на тому, що Роб мусить схуднути. Йому й самому хотілося б жити життям звичайного 25-річного парубка, носити модний одяг та гуляти з дівчатами.

У своїх нинішніх проблемах він винуватить бабусю, яка змалку його загодовувала.

"Я люблю (спагеті) болоньєзе моєї бабці; люблю інші страви. Гадаю, в цьому проблема. Думаю, що моя бабуня дає мені їсти більше, ніж потрібно, але, як на мене, такі бабусі, вона хоче мене розпестити", - ділиться молодик.

Щоби змінитися, Роб звернувся на телешоу, яке допомагає людям із проблемою ваги. Хлопця вже "пересадили" на здоровіший раціон, а ще налякали знайомством із 260-кілограмовою пані, яка змушена пересуватися в інвалідному візку.

Реклама:

Головне сьогодні