Купання в локшині, кактусовий масаж та маски з екскрементів: найхимерніші спа-процедури світу

— 30 березня 2015, 17:30

Про деякі з них розповідає The Daily Mail.

За рецептами гейш: маски для лиця з солов’їних екскрементів

Вважається, що простерилізовані пташині екскременти позбавляють шкіру обличчя від бактерій та відмерлих клітин. Подейкують, фанаткою цієї традиційної японської процедури є Вікторія Бекхем.

Супова ванна

Гаряча вода, локшина, екстракт часнику та людина – це не рецепт із меню людожера, а опис спа-процедури, яку пропонує один із японських закладів. Така ванна, до якої ще додається колаген, буцімто поліпшує стан шкіри клієнта та розганяє метаболізм.

Масаж м’ячиками для гольфу

Цей масаж, перед яким м’ячики спеціально нагрівають, може прийтися до смаку не лише затятим гольфістам. Процедура знімає напругу з м'язів шиї та спини.

Винна ванна

Грошовиті любителі вина можуть в буквальному сенсі слова купатися в цьому напої та заразом очищувати свою шкіру.

Кімната-"матка"

Ті, хто вважає, що йому було замало 9 місяців, проведених у материнському лоні, може нагадати собі про той досвід. Іспанський курорт пропонує клієнтам відпочинок у спеціальному приміщенні-"матці", яке дає відчуття захищеності та спокою. Спеціальні крісла в ньому підвішені до стелі.

Релакс у соломі

Процедура, яку пропонують поціновувачам спа в Італії, має позбавляти від болю в суглобах та м'язах. Клієнт лежить у мокрій та розігрітій до 42 градусів за Цельсієм соломі.

Кактусовий масаж

Об кактуси можна не лише колотися, а текілу можна не лише пити.  Виявляється, з лосьйоном із текіли можна робити масаж, а потім накладати кактусове листя. Важлива деталь – колючки попередньо все ж таки витягають. Вважається, що ця рослина має цілющі властивості, позбавляє шкіру від токсинів та зволожує.

Шоколадна насолода

На батьківщині шоколаду "Херші", в однойменному місті штату Пенсильванія, створили особливе "кондитерське" спа. Серед процедур – ванни з кокосового молока для пом’якшення та оновлення шкіри, занурення в шоколад, "обробка" какао-бобами та гарячі обгортання – "шоколадне фондю".

Повітряна бульбашка

В одному з готелів Барселони бажаючим пропонують спеціальну антистресову процедуру – індивідуальну "бульбашку" з 99,5%-м киснем.

Кав'яровий догляд

Кав’яр не лише смачно їсти, із ним корисно робити масажі та маски. Шкіра від того буцімто стає пружною та сяючою.

Чаювання для тіла

Це може трохи  нагадати божевільне чаювання Льюїса Керрола, проте один із лондонських готелів справді пропонує таку процедуру. Для початку клієнта змащують мармеладом задля пом’якшення шкіри. Потім на нього чекає масаж із олією, настояною на чаї. На лице накладають маску з вівсянки, а на очі – чайові компреси від темних кіл та набряклості.

Фото з Flickr (by various brennemans, sébastien bertru) та з Facebook

Реклама:

Головне сьогодні