В Інституті Раку тепер офіційно є керівник

— 15 квітня 2015, 10:57

З Колесник укладено контракт на п’ять років, йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства охорони здоров’я.

Як відомо, Олена Колесник перемогла у результаті відкритого відбору претендентів на посаду директора Національного Інституту раку, який проходив з 24 лютого по 14 квітня 2015 року.

Напередодні офіційного призначення МОЗ, кандидатуру Олени Колесник було погоджено з Київською міською державною адміністрацією.

[L]Нагадаємо, ще в лютому 2015 року у зв’язку із закінченням терміну контракту попереднього керівника Національного інституту раку Ігоря Щепотіна, МОЗ ініціював публічний відбір кандидатів на цю посаду.

Аби реалізувати публічний конкурс, було створено комісію з питань відкритого відбору кандидатів на посаду директора НІР, до складу якої увійшли фахівці МОЗ України, науковці, провідні онкологи, представники трудового колективу інститут та громадських організацій.

За результатами опитування, у якому із 1070 працівників взяли участь 688 осіб, 472 представники колективу надали перевагу Олені Колесник, 166 – Дмитрові Осинському, 33 – Юрію Думанському та 14 – Іванові Тодурову

Саме Олену Колесник, яка отримали найбільшу підтримку в колективі, Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі призначив директором Національного інституту раку.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні