Захворіли? Вчені радять їсти ці продукти

— 15 жовтня 2015, 11:30

Починаючи від порізаного пальця, закінчуючи хронічними запаленнями, але то вже зовсім інша історія.

Останнє пов'язане із широким спектром проблеи зі здоров'ям - від головного болю до проблем із серцем.

Дієтолог Сонді Брунер, співавтор нової кухарської книги "Протизапальна дієта та Плани дії" рекомендує вживати імуно-стимулюючі продукти, які вкупі із гарним сном та вмінням керувати стресом, допоможуть боротися зі стресом.

Листова капуста Кале

Все, що має темно-зелений колір містить начисені омега-3 жирні кислоти, здорові жири, які заспокоюють запалення. А вітаміни у зелених листових допоможуть боротися зі стресом, головну причину запалень.

Тут і далі фото з Flickr by Jennifer

Ягоди

Чорниці, малина і полуниці містять не лише блокують ферменти, які викликають запалення, але є "потужним антиоксидантом, що допомагають боротися із пошкодженням клітин".

@rsseattle

Патісон

[L]Патісон та гарбуз містять сполуки, так звані кукурбітакіни, що допомагають блокувати ферменти, що викликають запалення.

Elvert Barnes

Анчоуси

Ця рибка містить омега-3 жирні кислоти, що борються із запаленням. Їх варто додати до свого раціону, разом із лососем та палтусом.

Реклама:

Головне сьогодні