Жінка дарує любов сиротам в останні дні їхнього життя. Фото

— 5 лютого 2016, 13:09

Дитячий домашній хоспіс "Дім надії" вона створила разом з чоловіком Марком у 2012 році, пише польське видання Ofemini.

Таким чином жінка хоче, щоб хоча б наприкінці свого життя діти відчували справжню любов.

До створення свого хоспісу Салчерт співпрацювала з фондом "Надія після втрати", де допомагала батькам, які пережили смерть дитини. Часто вона бачила невиліковно хворих новонароджених дітей, яких з різних причин покидали батьки.

"Не засуджую батьків, які залишили своїх дітей у такому стані, але я подумала, що дійсно хочу забрати цих немовлят", – розповіла Корі.

Сама жінка теж важко хвора і не може працювати на повну.

Першою Салчерт взяла до себе дівчинку, яка народилася з дефектом мозку і ввесь час була у комі. Дитя навіть не мало імені і Корі охрестила її Еммалін.

Вона доглядала хвору впродовж 50 днів.

"Я бачила, як Еммалін повільно йде від нас. Вся сім'я була у будинку, стежила за нею, цілувала в голівку (Корі і Марк мають своїх восьмеро дітей - ред.). Мій чоловік брав її до грудей і співав колискові", – розповідає жінка.

Дівчинка померла на руках у Корі.

Ця історія справила величезне враження на сім’ю Салчерт, це болючий досвід, однак вони вирішили брати таких дітей і надалі.

"Це такий подарунок для цих дітей. Я хочу бути частиною їхнього життя. Мати шанс, щоб мінімізувати їх страждання. Піклуватися про них і любити їх. Наші серця, як вітражі, створені з битого скла. Вони сильніше і красивіше, тому що були колись зламані", – пояснює свою мотивацію жінка.

Реклама:

Головне сьогодні