Здоров’я занадто дороге, щоб собі дозволити? ®

— 29 квітня 2016, 12:37

Існує стереотип, що лікування за кордоном можуть дозволити собі тільки дуже заможні українці. Як в такому разі забезпечити своє, гарантоване законами та деклараціями, право вільно обирати якісне лікування? Особливо коли у пацієнта рак, і йому необхідна допомога, якої немає вдома. Успішність лікування раку в Україні складає 46 %. Інші 54 % українців мають право шукати ефективної медичної допомоги поза межами країни, і ціна лікування — не має стати ціною життя.

Доступне лікування в Ізраїлі: міф чи реальність?

В Ізраїлі можна пройти лікування, для якого НЕ треба спустошувати сімейний бюджет. Замість 100 000$ можна заплатити 5 000$. Ви можете обрати найкращу лікарню в Ізраїлі, пройти діагностику, отримати персоналізований протокол терапії і з необхідними хіміопрепаратами повернутися додому. По-перше, ви впевнитесь, що вас не лікуватимуть від неіснуючої хвороби, адже кожному 3-4 пацієнту з СНД встановлюють невірний діагноз. Ви також убезпечите себе від стандартного лікування, неефективного конкретно для вашої пухлини і фатального для імунітету. Персоналізовані протоколи ефективні конкретно в вашій ситуації та мають мінімум побічних ефектів.

Захмарні рахунки — справа рук агентств-шахраїв

Гроші не гарантують якість та безпеку. За даними експертів Міжнародного центра підтримки пацієнтів Bookimed, в Ізраїлі більше 10 000 агентств медтуризму. Більшість — завищують ціни. Звідси — чеки в 200 000$. При цьому потрапити бехпосередньо в лікарню майже нереально. Клініки не працюють окремо з пацієнтами. Щоб не потрапити до шахраїв, потрібна допомога експертів.

Еластичні ціни

За скільки ви хочете пройти діагностику за 5 000 або за 25 000$? Наприклад, ПСМА ПЕТ-КТ для діагностики раку простати в Ізраїлі коштує від 2 000 до 7 000$. Ви можете обирати ціну, яка підходить вам! Ціни на лікування в Ізраїлі, особливо на інноваційні процедури, не стандартизовані. Поспішно вирішити і отримати завищений рахунок, або ж більш серйозно поставитись до своїх грошей і перевірити рахунок у експертів, — ваш вибір.

Реклама:

Головне сьогодні