Не соромтесь їсти вчасно: як киянин "прописав" домашній обід у Раді

— 28 травня 2016, 09:30

Фотограф за професією, Олександр відкрив окремий Instagram-аккаунт "ЗОЖ is in the air" (zojisintheair) для свого обіду, чим дуже потішив друзів і тренера з бодібілдингу.

Про свою ідею він розповів "Українській правді. Життя".

"Як і багато моїх однолітків, яким виповнилося 30, я раптом збагнув, що тіло, виявляється, не вічне, а змішувати коньяк із колою і запивати цим ночами бургери вже не так весело. Тому, змахнувши сльозу після закриття улюбленого бару, я підбурив товариша, і ми вирушили до знайомого тренера, з'ясувати, що ж це за тема така, —тренажерний зал. Спочатку я просто хотів трохи прибрати живіт".

Минув місяць, і хлопець оговтався за підрахунком калорій, зважуванням їжі і читанням статей про харчування.

"Прийшов час якісного набору м'язової маси. Спливли нові подробиці: виявилося, що необхідно якісно харчуватися порціями, хоча б 5 разів на день", — дізнався Олександр.

"Збалансувати свій раціон, отримуючи потрібну кількість корисних речовин, не використовуючи нічого зайвого, у міських реаліях практично неможливо. Навіть маючи необмежений бюджет. Чим більше дізнаєшся про їжу, тим менше їстівного лишається у кіосках і кав'ярнях. Тому, мені нічого не лишалося, окрім як запастися судками і ретельно рахувати білки, жири та вуглеводи. Я працюю фотографом, тому багато ходжу містом із камерою".

Олександр розповідає, що прийоми їжі, які мають відбуватися у суворо визначений час, трапляються у найнесподіваніших місцях. Одного разу, жартома, він сфотографував судок з їжею на тлі засідання Верховної Ради і надіслав фото тренеру.

"Його це надихнуло сильніше, ніж я очікував: виявилося, що для багатьох людей це потужний психологічний бар'єр: харчуватися з судочками поза призначеними для їжі місцями".

Автор Instagram-аккаунту @zojisintheair Олександр Космач. Фото з Facebook

"Ось тут я й подумав, що з цього може вийти цікавий аккаунт в Instagram. З одного боку, це мотивація, з іншого — симпатичні картинки і в цілому, це потішно, у контексті стереотипу, що Instagram — соціальна мережа для фотографій їжі".

В начале ты думаешь: ладно, не помешает давать себе не много физ нагрузок, убрать лишние килограмы, тело то не вечное. И вот ты уже сидишь и считаешь в екселе бжу, гуглишь гки, полки завалены протеином, кухонные весы просто не убираются со стола, а выход на улицу превращается в маленький поход))) #zojisintheair #maidan #gymlife #health #fitness #fit #getfit #bodybuilding #gym #pushpullgrind #training #trainhard #motivation #exercise #healthychoices #lifestyle #diet #strength #strong #fun #cleaneating #eatclean #food #instafood #eating #foodpic #eat #muscle #win

Фото опубликовано ЗОЖ is in the air (@zojisintheair) Май 15 2016 в 3:02 PDT

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні